Bartender Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Opublikowano 24 Marca 2017 Zgadza się, dokładnie to moje wymarzone flaty do tego oponki Rainsport3 rozmiar 225/40R18. Mam nadzieję że siądzie w miarę spoko.
bizonek069 Opublikowano 24 Marca 2017 Opublikowano 24 Marca 2017 Zakładaj i pokaż jak to wygląda na tych flatach bo też mam i właśnie stoje przed wyborem 225/40 albo 215/40
Bartender Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Opublikowano 24 Marca 2017 Też się nie mogę doczekać ale będę mógł to zrobić dopiero po dziesiątym
Bartender Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2017 W końcu nastąpiły długo wyczekiwane zmiany
robertjudi Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Niestety flaty lubią tylko opony 215/35 ,205/40, lub 215/40. 225 zmniejsza KołoWysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Bartender Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Dzięki takim oponkom auto nie straciło nic na komforcie mimo że profil opony jest miarę niski. Poza tym na co dzień a-czwórką jeździ moja dziewczyna a ja mam auto służbowe. I tak boję się jak felgi będą wyglądać po sezonie, nie wspominając o zawieszeniu . Także jest to kompromis, a i tak - w moim przekonaniu - wygląda świetnie.
robertjudi Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Dzięki takim oponkom auto nie straciło nic na komforcie mimo że profil opony jest miarę niski. Poza tym na co dzień a-czwórką jeździ moja dziewczyna a ja mam auto służbowe. I tak boję się jak felgi będą wyglądać po sezonie, nie wspominając o zawieszeniu . Także jest to kompromis, a i tak - w moim przekonaniu - wygląda świetnie. Miałem 2 sezony temu nówki flaty po renowacji i opona 215/35 żona smiagala do pracy i zero uszkodzeń.Gleba 59cm, no ale tez poszedłem na kompromis i teraz mam na bbs ch 8j i 9j 225/40 i jest baja chciaz kusi na przyszły sezon zmienić opony...Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Bartender Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Widziałem zdjęcia Twojego autka. Nie skłamię mówiąc że to był moment kiedy wpadły mi w oko Flaty i od tego czasu postanowiłem mieć takie chociaż na jeden sezon. A Twoje BBS-y też brałem pod uwagę i nie wykluczam że (obok łopat z rs6) to będą następne felgi w moim aucie Kwestia tylko czy będą tak dobrze się prezentować z moim kolorem auta. Widocznie mamy podobny gust
michu93 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Flaty to flaty Rainsport 3 jest miękką oponą, mam je na 17 i po przesiadce z zimowych 15 prawie nie czuć różnicy w komforcie, drugi rok będę je ujeżdżał
AdixZdr Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 6 godzin temu, Bartender napisał: W końcu nastąpiły długo wyczekiwane zmiany Zmieniales w tym miejscu Koła czy tak idealnie zaparkowales ? flaty robią robotę
Bartender Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Haha! Następne zdjęcie chyba odpowiada na Twoje pytanie. Koła zmieniałem u wulkanizatora. Wolałem żeby nowe felgi i opony były porządnie wyważone. Poza tym felgi dostały nowe wentyle Chłopaki żartowali sobie że szybko wrócę do nich naprawiać zawieszenie ...ale jak już założyli koła na swoje miejsce to widać było że jest efekt Tu się zgodzę - flaty robią robotę.
robertjudi Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Widziałem zdjęcia Twojego autka. Nie skłamię mówiąc że to był moment kiedy wpadły mi w oko Flaty [emoji3] i od tego czasu postanowiłem mieć takie chociaż na jeden sezon. A Twoje BBS-y też brałem pod uwagę i nie wykluczam że (obok łopat z rs6) to będą następne felgi w moim aucie Kwestia tylko czy będą tak dobrze się prezentować z moim kolorem auta. Widocznie mamy podobny gust [emoji6] Teraz mniejsza gleba ale komfort dobry.Brak dobrych fot u mnie bo na żywo każdy sie jara bbs chWysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Bartender Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Taki widok z rana i od razu morda się cieszy
AdixZdr Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Dopiero ogarnąłem, że mamy do siebie niecałe 100 km. Trzeba będzie się kiedyś spiknąć na jakiegoś spota. Nie myślałeś, żeby coś z grillem zrobić?
Bartender Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Od kiedy tylko kupiłem auto! Nie jestem miłośnikiem chromu a zwłaszcza w nadmiarze. To była jedna z pierwszych rzeczy które chciałem zmienić... Ale z biegiem czasu przyzwyczaiłem się do niego, podobnie jak do dekorów w drewnie. Taki wyszedł z fabryki, zgrywa się z ramkami szyb a teraz z felgami. Poza tym nie mam za bardzo wizji co pasowało by lepiej. Czarne grille są na 80% be piątek. Pozostałe 20% to S-ki i RS-ki. Teraz jest nietypowo i chyba to mi się podoba. Zastanawiałem się też nad pomalowaniem w kolor nadwozia ale chyba już lepiej jest jak jest Na spota bardzo chętnie, jak będziesz w okolicy daj znać Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez Bartender
AdixZdr Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Mieszane uczucia z tym grillem, chociaż im dłużej się przyglądam to tym ciekawiej to wygląda. Poogarniam trochę auto jeszcze, żeby nie odstawało od Twojego zbytnio i kiedyś trzeba będzie odwiedzić Koszalin.
enczu Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Takich chromowanych to chyba nie było o ile sie nie mylę? Wywalaj go czym prędzej, kup nawet poliftowy, pryskaj ramke na czarno i na pewno się przekonasz, że jest dobrze..
Bartender Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Może pokombinuje coś z plasti-dipem... Ciągle jest coś ważniejszego do ogarnięcia Ale zaktualizowałem listę planów w pierwszym poście
j4s2c2vr Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Nie martw się o zawieszenie. Śmigam na flatach od paru lat. Maksymalnie po jednym wahaczu rocznie wylatuje, ale stawiam na to, że ze starości bardziej. U mnie jeszcze z gwintem na pokładzie. Felgi są też bardzo mocne. Żadna dziura im nie straszna. Opony prędzej szlag trafi... Przez 4 lata jedno małe pęknięcie tylko miałem, ale śladu już nie ma po nim No i przy tej szerokości, to ranty cierpią niestety, bo nie osłonięte za bardzo
Rekomendowane odpowiedzi