Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJL+] Avant quattro by Zbych - Kw- OZ - 8.5j - 10j - 2tlg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za***ista :) nic dodać nic ująć :):):)

Opublikowano
W dniu 19.11.2017 o 15:03, Dawidzior92 napisał:

za***ista :) nic dodać nic ująć :):):)

Więcej nie muszę dodawać :D Może by przy sobocie jakaś sesja jesienna w dobrym plenerze hmm ? :P

Opublikowano
  • Autor
Więcej nie muszę dodawać [emoji3] Może by przy sobocie jakaś sesja jesienna w dobrym plenerze hmm ? [emoji14]
Kurde widzisz z czasem słabo, weekend spędziłem w krk, do tego teraz taka aura :/

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Teraz, Zbychuwow napisał:

Kurde widzisz z czasem słabo, weekend spędziłem w krk, do tego teraz taka aura :/

No zawsze można umówić się na wolnym czasie,można spota zrobić zebrać większą ilość osób :))

Opublikowano
  • Autor
No zawsze można umówić się na wolnym czasie,można spota zrobić zebrać większą ilość osób :))
No jeszcze kiedyś coś się na tym Pc organizowalo ale widzę że umarło to śmiercią naturalną nic się teraz nie dzieje, Beemkowcy tylko czasem oblegaja parking :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Spadł śnieg i dla pełnej frajdy trzeba było coś poprawić [emoji4]539bac484bfd85e009c10b9201f426b2.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

W końcu pogoda dla quattro [emoji106]ee9703d36ac1b66f86e986325341b541.jpg9520723f736cd887cf8891b43ecbfc08.jpgdcfaef85309837b150ec812ecebc8593.jpg

Opublikowano

Co tam za fele na zimówkach masz?:wink:

Opublikowano
  • Autor
Co tam za fele na zimówkach masz?:wink:
17x8j ATS et 35 + dystanse z letnich tyl 20mm przod 6mm nie wiem co to za model nawet Ale jak na zimę i cenę jaka mnie kosztowały to wyglądają fajnie [emoji14]

Opublikowano

No jak na zimowy setup to całkiem w cipkę wygląda:)

Opublikowano
  • Autor

Panowie czy ktoś może ma u sb taką gałke "s line" nówkę z alledrogo? ----->> http://allegro.pl/galka-zmiany-biegow-mieszek-audi-a4-b6-b7-s-line-i6825188927.html#thumb/6

Chciałem ori ale nie ma za bardzo szans z moją konfiguracją biegów tym bardziej ze s line to na ogół skrzynie 6-biegowe.

A tutaj jest każda konfiguracja dostępna ale zastanawiam się jak to wygląda w realu takie chińskie coś. 

Opublikowano

Ja mam z tej aukcji. Ogólnie spoko, ale dostałem ze strasznie wystającym "kapselkiem". Za to wymiana na kolejny ekspresowa, 3 dni miałem kolejną u siebie i wcześniej podesłali zdjęcie porównawcze, czy odpowiada. 

Opublikowano
  • Autor
Ja mam z tej aukcji. Ogólnie spoko, ale dostałem ze strasznie wystającym "kapselkiem". Za to wymiana na kolejny ekspresowa, 3 dni miałem kolejną u siebie i wcześniej podesłali zdjęcie porównawcze, czy odpowiada. 
No i dzięki już mi to jakis obraz daje, chyba zaryzykuję zobaczę co mi przyslą ;)

Opublikowano

Tez mam taka u siebie tylko nie pamietam z jakiej aukcji. Tak to wyglada:0ae5db00ad44b4bb8143633a932c551e.jpg

Send by my SG8+

Opublikowano
  • Autor

Panowie pilnie potrzebuje jakiś zegarów na części z FIS'em, potrzebuje jednego flaka ze środka :/ Przy okazji kto na forum ogarnia temat wymiany diod podświetlania oraz ekarny FIS? Jakie koszta?

Opublikowano

Pisz do kolegi Fazi, On działa z licznikami.

Opublikowano

Jakie Et w tych Mercedesach?

Edytowane przez SebaVR6

Opublikowano
  • Autor
Jakie Et w tych Mercedesach?
O ile dobrze pamiętam to 42 z tym że z przodu jest dystans 6mm bo dotykalo do zwrotnicy, tyłu jest 20mm

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Zimowe szaleństwo [emoji23] oczywiście się zajebałem w końcu ale niestety gleba nie pomaga w zaspach i lyse opony na tylnej osi [emoji53] eb3c65352c2c080ba29f0f7e4fde9893.jpge1669b64fec64c8e499d592c7d45c21e.jpg

Opublikowano

Co ty za pług  robiłeś ? ????