kszychusz Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Witam!!! Posiadam A4 TDI 110KM i mam nastepujace pytanko: czy normalne jest, ze podczas odpalania i wylaczania silnika lekko zatrzesie budą, czy to poleciały poduszki, czy może ja jestem przewrażliwiony bo przesiadlem sie z Megane benzyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 to normalka nie ma sie czym przejmowac.Ten typ juz tak ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszychusz Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Wielkie dzięki bo myslalem, że juz coś nie tak z moją nowo nabytą lalunią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprinter Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Ten typ tak ma pod warunkiem, że przy zapalaniu i szczególnie gaszeniu nie słyszysz "pobitych garów" pod sobą, bo wtedy jest wywalone koło dwumasowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bratpit Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 no możesz tez mieć wywalone poduszki pod silnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszychusz Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 A jaki do dzwiek pobitych garów?? Bo nie slychac zadnego metalicznego dzwieku, tylko mocniej ruszy buda, szeczgolnie przy wylaczaniu silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 kolego , wszystko masz w normie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi