Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] A4 B8 2.0TDI Avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Co do ksenonów - nie chodziło mi o pieniądze. Poczytałem troszkę o ksenonach i wyszło na to, że świecą one do pewnego momentu po czym zostaje nicość. Tak więc zdecydowałem się na normalne oświetlenie.

Powiem tylko :OMG:

Jakoś nie ubolewam nad tym, że nie wziąłem ksenonów. Cóż, widać magazyny motoryzacyjne się nie przydają :confused4:.

Opublikowano

Niestety, AutoSwiat to nie jest dobre zrodlo wiedzy :evil:

Gdybys mial xenony, poczulbys roznice jadac w nocy :wink4:

No i przy odsprzedazy, to bedzie istotny argument.

Opublikowano
  • Autor

Niestety, AutoSwiat to nie jest dobre zrodlo wiedzy :evil:

Gdybys mial xenony, poczulbys roznice jadac w nocy :wink4:

No i przy odsprzedazy, to bedzie istotny argument.

W takim razie pomyśli się nad jakąś zmianą. :naughty:

Tak myślałem może nad jakimś programikiem?

Opublikowano

a miało być bez modów :decayed: z programem może być ciężko na razie przynajmniej, bo chipmasterzy jeszcze nie okiełznali do końca tych "nowych" silników, ale już pewnie nie długo... :wink4:

Opublikowano
  • Autor

a miało być bez modów :decayed: z programem może być ciężko na razie przynajmniej, bo chipmasterzy jeszcze nie okiełznali do końca tych "mowych" silników, ale już pewnie nie długo... :wink4:

Miało być :P. W sumie to jeszcze nie wiem, po prostu się zastanawiam. Jaki byłby oczekiwany przyrost mocy? Jest jakaś granica?

Opublikowano

Na razie nie ma co myslec o czipowaniu nowych 2.0 TDi... trzeba czekac. Przyrosty tez nie sa znane nikomu :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Na razie nie ma co myslec o czipowaniu nowych 2.0 TDi... trzeba czekac. Przyrosty tez nie sa znane nikomu :cool1:

Rozumiem i dziękuje za szybką odpowiedź. Pozdrawiam.

Tak przeglądam inne tematy.. przykładowo o B7 i widzę tam ładne felunki, kurde :naughty:. Chyba pomyśli się o jakichś 18"? Może od RS6? Sam nie wiem. I co z tymi ksenonami cholernymi zrobić.. montować, nie montować? Co do zawiasu.. myślałem też żeby troszkę obniżyć, utwardzić. Tylko, że te nasze Polskie drogi, ech. W poprzednim aucie miałem bardzo twarde zawieszenie. Aż tyłek swędział jak jechało się po jakichkolwiek nierównościach :P. No ale Skoda poszła w odstawkę z przebiegiem 198tyś km :). Był to silnik 20V Turbo.

Opublikowano

Do xenonow przydalby sie zderzak ze spryskiwaczmi i układ samopoziomowania, wiec naklad spory :gwizdanie:.

BPW ma DPF'a, wiec z chipem troche gorzej, ale juz to ogarniają.

Opublikowano
  • Autor

Do xenonow przydalby sie zderzak ze spryskiwaczmi i układ samopoziomowania, wiec naklad spory :gwizdanie:.

Tu już nie chodzi o pieniądze, tylko czy jest na prawdę sens zmieniać, czy nie.

Tylko teraz dochodzę do wniosku, że mogłem np kupić 3.0TDI :quattro:, a nie brać silnik 143km - myślałem, że starczy. Oczywiście nie jest źle! Ale jak wiadomo noga czasem staje się zbyt ciężka. :gwizdanie:

Opublikowano

wlasnie nie moge sie tego doczekac :)

Opublikowano
  • Autor

wlasnie nie moge sie tego doczekac :)

Widze Tobi, że mamy ten sam silnik :P. No więc trzeba troszkę poczekać, oby było warto.

Opublikowano

no niestety jakies sumy kontrolne czy cos :rolleyes:

mi by styknelo z 400 Nm wyciagnac z tego silnika ale jak to bedzie to zobaczymy...

ja tez myslalem o 3.0 TDI ale jak cos to od A5 wyjme i bedzie luzik :) poki co 2.0 wystarcza do sprawnego poruszania sie ;]

Opublikowano

Przeciez to nie jest zaden BPW :)

Opublikowano
  • Autor

no niestety jakies sumy kontrolne czy cos :rolleyes:

mi by styknelo z 400 Nm wyciagnac z tego silnika ale jak to bedzie to zobaczymy...

ja tez myslalem o 3.0 TDI ale jak cos to od A5 wyjme i bedzie luzik :) poki co 2.0 wystarcza do sprawnego poruszania sie ;]

Się poczeka. Żadnych swapów robić nie będę, bo równie dobrze mogę wziąć silnik od RS6 :decayed:.

@Flyer - a co?

Opublikowano

zapewne CAGB. :wink4::) BPW siedziały w B7 i były na pompowtryskach a Twój to już CR

Opublikowano

:polew: :polew:

do Autora tematu-chlopie szybko sprzedaj to auto bo jeszcze na nim zarobisz przy sprzedazy w pl :good:

Nie chciales xenonu

Nie chciales felg

Nie chciales modyfikacji a teraz jeszcze myslisz zeby go utwardzic,zaczipowac itd :shocked:

Ja bym sprzedal te i kupil 3.0 tdi quattro automat xenon obnizony na 18' :good:

BTW naprawde chcesz zaczipowac silnik polaczony ze skrzynia multitronic?Podziwiam twoja odwage...

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew:

do Autora tematu-chlopie szybko sprzedaj to auto bo jeszcze na nim zarobisz przy sprzedazy w pl :good:

Nie chciales xenonu

Nie chciales felg

Nie chciales modyfikacji a teraz jeszcze myslisz zeby go utwardzic,zaczipowac itd :shocked:

Ja bym sprzedal te i kupil 3.0 tdi quattro automat xenon obnizony na 18' :good:

BTW naprawde chcesz zaczipowac silnik polaczony ze skrzynia multitronic?Podziwiam twoja odwage...

Snuję tylko plany :gwizdanie:

Nie wiem czy będę robił cokolwiek .. może zdecyduję się tylko na felgi ;).[br]Dopisany: 11 Grudzień 2008, 14:37_________________________________________________Panowie, masakra.

Dzisiaj przy powrocie z Torunia karambol. Ciężarówka uderzyła w samochód jadący za mną po czym kierowca tamtego auta uderzył we mnie.. a samochód ciężarowy się o mnie otarł.

;(

Opublikowano

;( o k...a jaka szkoda

Opublikowano

o shit... przeżyłem coś takiego w wakacje i wiem co to znaczy... :no: ale tu nówka samochód, ja pitole... :( ;(

Opublikowano

Gratuluje zakupu samochodu i jednocześnie współczuje tragedii z jego uszkodzeniem... jak poważnie to wygląda?