Jachyr Opublikowano 1 Października 2016 Autor Opublikowano 1 Października 2016 FBI! Jezdzi to ze mna od kiedy pamietam... jak cofniesz strone to na zdjeciu ze spota juz tez ja bylo widac. Kiedys mialem ciekawa sytulacje na granicy Pl-De gdzie byla jakas akcja i kontrole, niemcy podeszli pytaja skad i do kad jade itp. nagle jeden dostrzegl ta tabliczke i z usmiechem mowi niech jada dalej oni z Fbi
ludi_a4 Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Folia od tego pana: http://allegro.pl/folia-do-przyciemniania-lamp-kameleon-30x50cm-i6102937753.html Ma rozne odcienie ja wzialem przezroczysty kameleon. Przemo dekory mam caly czas jak cos pisz pw. Chyba też zamówię I okleję na początek tylne lampy tym kameleonem...ciekaw jestem jaki byłby efektWysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-)
Jachyr Opublikowano 5 Października 2016 Autor Opublikowano 5 Października 2016 Nie mam pojecia jaki byl by efekt.. Moge przylozyc to reszte foli co mi zostala na tylna lampe i zrobic foto jak chcesz bedziesz mial porownanie z i bez.
ludi_a4 Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Dobry pomysł....chociaż poglądowo będzie widać ;-) Wysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-) Nie mam pojecia jaki byl by efekt.. Moge przylozyc to reszte foli co mi zostala na tylna lampe i zrobic foto jak chcesz bedziesz mial porownanie z i bez.To jak Jachyr wrzucisz fotkę spoglądają? Chciałem już zamówić ;-)Wysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-)
Jachyr Opublikowano 10 Października 2016 Autor Opublikowano 10 Października 2016 Dzis zrobie foto i wrzuce. Nie mialem czasu przez weekend. Ludi tak to wygląda: Swiatło nie najlepsze moze ale ogólnie tak to by wyglądało. Do mnie nie przemawia ale jak to mowia sa gusta i gusciki.
ludi_a4 Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 Prawdę mówiąc myślałem, że mniej widoczne to będzie....ciekawe czy po naklejeniu nie zaniknie choć trochę. Zastanowię się...zobaczymy, dzięki za fatygę Jachyr ;-) I ciekawe jak tam "Nasza Milicja do tego podejdzie" Wysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-)
Jachyr Opublikowano 23 Października 2016 Autor Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) Po naklejeniu napewno rez inaczej by bylo i jak psalem swiatlo sporo odbijalo. Bedzie folia mniej widoczna a co do policji to raczej bez problemu bo barwa swiatla czy kierunkow sie nie zmienia. Esa dostałą dziś pakiet zimowy: zdjęcia z kalkulatora więc sorrki: I podjąłem decyzje że zostaje przynajmniej na najbliższe 2 lata. RS6 C5/6 musi poczekać. Wiec puki co będe cos działac z przednimi heblami, kolo na zime wieksze aby ten hebel zmiescil i po za tym bede zbierac graty na 500+. pozdrawiam Edytowane 23 Października 2016 przez Jachyr
SwogONE Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Świetna jest Dokładka dospawana czy jak ?
Jachyr Opublikowano 23 Października 2016 Autor Opublikowano 23 Października 2016 Przykrecona do zderzaka. Tu jeszcze krotki film:
ludi_a4 Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 Jachyr folia kameleon odleżała swoje na półce :-P i dziś znalazłem chwilę na dłubanie... oto efekt: Jak będzie chwila to i halogeny się zrobi ;-) Co sądzicie??? Wysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-)
Jachyr Opublikowano 29 Października 2016 Autor Opublikowano 29 Października 2016 Czyli jak mowilem swiatlo tez inaczej pada i jak jest naklejone nie poprzykladane to robi inna robote. Ja tylu ruszac napewno nie bede, ale to Tobie sie ma podobac. pozdrowki
pablo15005 Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Tyl robic ta folia bezsens... jak juz to tylko na czerwono cale lampy ewentualnie bialy wsteczny zostawic albo na czarno..
Jachyr Opublikowano 29 Października 2016 Autor Opublikowano 29 Października 2016 Pablo jak to sie mowi sa gusta i gusciki jedni wola bladynki drudzy brunetki i rude. Ja jestem zawsze zdania ze kazdy robi pod Siebie i to co sie mu podoba.
ludi_a4 Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Tyl robic ta folia bezsens... jak juz to tylko na czerwono cale lampy ewentualnie bialy wsteczny zostawic albo na czarno..Tak jest Panowie[emoji2] Narazie jest, jak coś to się zerwie[emoji12] Wysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-) Tyl robic ta folia bezsens... jak juz to tylko na czerwono cale lampy ewentualnie bialy wsteczny zostawic albo na czarno..Tak jest Panowie[emoji2] Narazie jest, jak coś to się zerwie[emoji12] Wysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-) No i już z kierunków zerwane[emoji12] [emoji12] [emoji12] Wysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-)
maddict Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Te avusy to z s6 ? na jakim profilu smigasz ?
Jachyr Opublikowano 31 Października 2016 Autor Opublikowano 31 Października 2016 Avus to ori 17' S4. Mam na nich ubrane zimowki w oryginalnym rozmiaze 225/45/17. Na marzec/kwiecien caly set bedzie na sprzedaz razem z przednimi hamulcami 4-tlok na tarczy 330mm, gdyz bede szukac 18' pod heble ktore wleca na wiosne. dzis mialem jeszcze chwile i zrobilem w foli boczne kierunki, efekt na bialym szkle prawie nie widoczny:
maddict Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Mam wlasnie u siebie to samo tylko ze 235 no i s6, auto -40 i obciera mi delikatnie przod przy skrecie i jednoczesnym najechaniu na cos
Jachyr Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Opublikowano 1 Listopada 2016 Z tego co mi sie wydaje to Avus z S6 ma inne Et. Ja na swoich mam dystans z tylu 13mm a przod 5mm bo inaczej by nie weszly felgi pod hamulce i nic nie obciera czy dobija.
Jachyr Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Opublikowano 20 Marca 2017 Projekt zakonczony, auto sprzedane...:( Czas szukać następcę:-)
Rekomendowane odpowiedzi