DaveDaveDave Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 Witam, moje pytanie brzmi. Jak dużo zabawy wymagane jest przy zmianie zegarów z niepełnego liftu na pełny - biały. Przy benzynie 4 cylindrowej. Chodzi między innymi o przetarte już ścieżki.
marcin_franz Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 Ręce opadają. Tak trudno użyć wyszukiwarki? Temat przerabiany setki razy... http://a4-klub.pl/index.php?/topic/5854-Efekt-wymiany-licznika-na-FIS#entry82756
DaveDaveDave Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Opublikowano 31 Lipca 2016 kiedy ja nie mam parcia na fisa.
marcin_franz Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 No to jest tylko jeszcze pół fis z białym podświetleniem. Sama przekładka tak samo. Pomija się etap z dodatkową wtyczką od fis.
Pogromcamocy Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) Mam dostęp do nówek zegarów z rocznika 99-01 (Jeager i VDO 1/2 fis) i testowałem na audi z 98r (półlift).Bez przejściówki lub modyfikacji wiązki nie będzie działać wiele rzeczy (w vagu nie połączysz się do licznika, silnika.Kierunek będzie pokazywać tylko lewy i wiele innych takich pierdół). Osobiście zrobiłbym taką przejściówkę, aby móc wrócić jakby coś do oryginału. Taką przejściówkę zrobił jacek_max, tutaj podsyłam jego zdjęcie jak to wygląda A schemat masz w linku który podał kolega Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez Pogromcamocy
Rekomendowane odpowiedzi