Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Jakie radio samochodowe?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

W związku z zbliżającymi się świętami postanowiłem zakupić nowe radio samochodowe. Niestety nieznam się na tym sprzęcie w ogóle, dlatego też proszę Was o pomoc. Moge przeznaczyć na ten cel 200-250 zł. Wiem, że fundusze nie są jakieś wielkie, ale nie oczekuje też cudów :gwizdanie: Moje wymagania to odtwarzanie płyt CD-R/RW i formatów mp3, wma. Powinno posiadać "stabilizator płyty CD" (nie wiem jak to się dokładnie nazywa, chodzi mi o to, żeby nie gubił odczytu na wybojach). Mogło by też być obsługiwanie USB/Kart pamięci. Niezła jakośc dźwięku przy standardowych głośnikach. Dobrze by było, gdyby miał czerwone podświetlenie i dobrze komponował się z deską rozdzielczą A4.

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Kolego z twojego pisu wynika, że nie chcesz kupić oryginalnego radia ale ja mimo wszystko będe starał się przekonać Ciebie do radia oryginalnego gdyż tylko one idealnie komponuje się z deską naszych autek. Polecam Ci radio Concert np. kaseta (200-250 zł) i dołożyć zmieniarkę do tego na 6 CD i będzie :good: posiadam taki zestaw i jestem bardzo zadowolony. Zerknij do tego wątku

http://www.a4-klub.pl/smf/odp_all_b5_radio_audi_concert_plyty-t54510.0.html;msg584987#msg584987

Opublikowano

Ja kolego posiadam pionierka deh-4800, kupilem go 2 lata temu wiec moze byc leciutko problem z dostepnością nowych. ale tak po za tym podświetlenie bardzo ładnie komponuje sie z podświetleniem deski, a żeby cos na wybojach przerywało to mi sie jeszcze nie zdarzyło a wiadomo jak to u nas drogi :P

Pozdro[br]Dopisany: 10 Grudzień 2008, 23:56_________________________________________________TU ZNAJDZIEWSZ http://www.a4-klub.pl/smf/a4_b5_najbardziej_pasujace_radio_do_naszego_auta_to-t3775.0.html

Opublikowano

Albo pomyśl o odłozeniu troszkę kasiury i radyjku ORI Audi

Opublikowano

Odłóż troszkę kaski i kupuj ode mnie Pioneera DEH - 700BT :) / co do radia to ja polecam Pioneera naprawde dobra firma i nie będziesz narzekał :P

Opublikowano
  • Autor

Oryginalne radio CD nie wchodzi w gre ze wzgledu na cene. Zakup oryginalnego radia na kasety + zmieniarka też wyjdzie za drogo. Mam na ten cel jak już pisałem 200-250 zł. Opcja z odłożeniem funduszy nie wchodzi raczej w gre, bo radio ma być jako prezent na święta.

Przeszukałem internet i allegro. Bardzo polecane w tej cenie są radia Kenwood :

http://www.allegro.pl/item502292999_model_2009_kenwood_kdc_w3044a_kdc_w3044g_mp3_aux.html

http://www.allegro.pl/item497427313_kenwood_kdc_w3041a_kdc_w3041g_2l_gw_fv_paragon.html

Możecie coś powiedzieć na ich temat? Może ktoś miał z nimi stycznośc? Jak będą komponowały z wnętrzem? (oczywiscie kolor czerwony)

Opublikowano

Dołóż 100zł i kupuj Concerta CD od chłopaków z grupowego zakupu.

Opublikowano

maybeuwin kolega misiu z forum powinien jeszcze miec ogrinalne radyjko na cd w cenie 360zl wiec naprawde bardzo atrakcyjnej, wszyscy co kupili wtedy te radyjka sa bardzo zadowoleni

te 100zl naprawde warto odzalowac bo roznica w jakosci i wygladzie jest nieproporcjonalnie wieksza do roznicy w cenie

Opublikowano

kolega wyraźnie napisał ze nie chce oryginalnego więc mu na silę nie wciskajcie :tongue4: jeśli jest ładne podświetlenie to super komponuje się z deską, jedyny minus to wymiary radia i trzeba zaślepki stosować :thumbdown:

Opublikowano

kolega napisal z nie chce oryginalnego radia ze wzgledow finansowych

Opublikowano

kolega napisal z nie chce oryginalnego radia ze wzgledow finansowych

jak nie ori to co?? najlepiej się takie prezentuje