ste1 Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 Witam, Kupilem chipa z allegro, teraz potrzebuje fachowej rady jak go wymienic, czy moge sam czy raczej udac sie z tym do jakiegos elektronika?
Sprinter Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 Jak masz dobrą stację lutowniczą i trochę więdzy w tej kwestii to dasz radę. Jeśli nie, oddaj komuś i niech wlutuje Ci od razu podstawki pod te układy na przyszłość.
ste1 Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Opublikowano 19 Lutego 2007 mam dwa chipy i dwie podstawki, niestety lutownicy nie mam a koszt zakupu pewnie podobny do kosztu montażu
Pikuś Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 niestety lutownicy nie mam a koszt zakupu pewnie podobny do kosztu montarzu Oj widze, ze sie nie orientujesz. Zanies do elektronika co komputery robi i Ci wlutuje za maks 50 zyla.
ste1 Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Opublikowano 19 Lutego 2007 Tylko ze ja podobnie jak ty na UK-rainie siedze, i nie jest tu prosto znalezc elektronika ale poszukam..
etronic Opublikowano 24 Lutego 2007 Opublikowano 24 Lutego 2007 Ste1 jak masz ochote to uderz do mnie. Zrobie ci to w przystepnej cenie . i jeszcze pomiar zrobimy co ci ten chip da.... :twisted: 07746172658
Rekomendowane odpowiedzi