Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

iOS - wszystko na temat Jabłka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawy news

dzięki tysiącom aplikacji na iPhonie można zrobić już niemal wszystko – okazuje się, że można nawet zainstalować Windows XP. I to bez jailbreaku. Po co? Choćby po to, żeby powspominać stare, dobre czasy… [zobacz wideo – Hacking Jules].

http://thinkapple.pl/2017/03/14/kodowanie-na-ipadzie-windows-xp-na-iphonie-ios-10-3-beta-6-specyfikacja-galaxy-s8/
Teraz tylko sterowniki do kabla i może wreszcie będziemy mieć VAGcom/VCDS z poziomu IPad/iPhone [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano
  • Autor

Bylo by super!

Opublikowano

Panowie gdzie w Polsce (na legalu) aktualnie można kupić najtaniej 5S 16GB ?

Chodzi mi o sklep, FVAT itp.

Opublikowano
  • Autor
Panowie gdzie w Polsce (na legalu) aktualnie można kupić najtaniej 5S 16GB ?
Chodzi mi o sklep, FVAT itp.

Tylko allegro. Musisz patrzec, zeby nie byl refubrished. Bo raczej nigdzie indziej nie dostaniesz. Ew szukaj od osob prywatnych, moze ktos w abonamencie dostal. Tylko juz fvat nie masz.

Opublikowano

A jak zakłócenia. Jest różnica w czasie gdy ładujesz?

Opublikowano
20 godzin temu, GreGoriO napisał:

A jak zakłócenia. Jest różnica w czasie gdy ładujesz?

nic nie zauważyłem a mam w aucie rejestrator , CB, 3xdvd ... wszzystko chodzi tak samo

Opublikowano

Ok. Dzięki. To będzie w takim razie dobra alternatywa dla drogiego dosyć belkina.
Mam jakiś chinczyk, który daje pełne 2A potrzebne dla iPada, ale niestety sieje zakłócenia.
I radia nie da się słuchać.
Z kolei Belkin kosztuje 25€....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chłopaki mam sprawę do Was - latam dronem DJI kupiłem do podglądu tableta na Androdzie , nie sprawdził się . Okazuje się, że najbardziej zoptymalizowana apka jest na Apple, czyli jestem na kupnie Ipada.. ze względu na wielkość oraz podobno nie problemową wersję dot. softu szukam Ipada 2 Mini / 3 Mini. Na co zwrócić uwagę przy kupnie IOS? O Co chodzi z tym Icloud  i jakimiś blokadami na  nim.. wersja Cellurar to wersja z modemem 3g/LTE + GPS ? Dobrze kminie ? A może ma ktoś jakiegoś sprzęta do sprzedania :) ? Pozdro! 

Opublikowano

moja Narzeczona ma iphone7. Bardzo polecam jeśli chodzi o nagrywanie.

Tak samo jak 6s jest tam stabilizacja obrazu optyczna(lepsza niż stabilizacja cyfrowa).

W Anglii kupiliśmy i wyszło ok. 500zł taniej niż w Polsce.

Może komuś pomogłem

pozdrawiam :)

Opublikowano

posiadacze siódemki, macie jakieś problemy z zasięgiem? ostatnio u siebie zauważyłem problem z gubieniem zasięgu.. yanosik, podczas trasy do i z Bukowiny średnio co 5-10 minut piszczał mi, że brak zasięgu GPS.. mam też problem z dźwiękami, co jakiś czas dzwonek jest tak cichy, że w ogóle go nie słychać.. o problemach z zasięgiem czytałem już we wrześniu na amerykańskich forach.. podobno wymieniają tel na nowy, na siedem siódemek, które kupowaliśmy w grudniu tylko u mnie są takie problemy.. chyba będę musiał odwiedzić serwis.. :/

Opublikowano

u mojej Lejdi brak jakich kolwiek problemów z zasięgiem czy dźwiękiem. 

Pozdrawiam

Opublikowano

U mnie również problem nie występuje tak samo u nikogo ze znajomych.

Używa może ktoś iP7 z AppleWatch ? Jeżeli tak ile Wam bateria trzyma na obu urządzeniach ?

Opublikowano

Ja bym spróbował z inną kartą sim.

Opublikowano
15 godzin temu, talib1990 napisał:

Chłopaki mam sprawę do Was - latam dronem DJI kupiłem do podglądu tableta na Androdzie , nie sprawdził się . Okazuje się, że najbardziej zoptymalizowana apka jest na Apple, czyli jestem na kupnie Ipada.. ze względu na wielkość oraz podobno nie problemową wersję dot. softu szukam Ipada 2 Mini / 3 Mini. Na co zwrócić uwagę przy kupnie IOS? O Co chodzi z tym Icloud  i jakimiś blokadami na  nim.. wersja Cellurar to wersja z modemem 3g/LTE + GPS ? Dobrze kminie ? A może ma ktoś jakiegoś sprzęta do sprzedania :) ? Pozdro! 

Kup 2 mini z większym dyskiem bo przez apkę możesz zapisywać zdjecia i filmy na tablecie. 

iPad mini (1) wogole nie obsługuje aplikacji DJI.

Wystarczy Ci 2 bo ważne w Twoim przypadku jest tylko to by iPad obsługiwał IOS 10 

iclud to wirtualny dysk, w standardzie masz 5GB a za 1 euro miesięcznie 50 GB.

z blokadami jest tak że mozesz kupic iPada za 150-250 zł na Allegro z opisem że np dziecko go zablokowało lub ktoś zapomniał kodu. To jest sprzęt pochodzący zazwyczaj z kradzieży, który jest bezwartościowy bo by go używać trzeba go odblokować tym kodem. Kupując używany należy powiedzieć sprzedającemu, że chcesz urządzenie z wymazanym danymi, (mozna o zrobić zdalnie przez internet bo każde urządzenie pod iOS jest przypisane do wirtualnego konta przez które można np sprawdzić gdzie to urządzenie się znajduje lub je całkowicie wyczyścić). I taki pusty sprzęt konfigurujesz pod siebie, zakładasz konto i masz w pełni sprawne urządzenie. 

Celluar to urządzenia na kartę sim.  

Opublikowano
9 godzin temu, sadowiak napisał:

Kup 2 mini z większym dyskiem bo przez apkę możesz zapisywać zdjecia i filmy na tablecie. 

iPad mini (1) wogole nie obsługuje aplikacji DJI.

Wystarczy Ci 2 bo ważne w Twoim przypadku jest tylko to by iPad obsługiwał IOS 10 

iclud to wirtualny dysk, w standardzie masz 5GB a za 1 euro miesięcznie 50 GB.

z blokadami jest tak że mozesz kupic iPada za 150-250 zł na Allegro z opisem że np dziecko go zablokowało lub ktoś zapomniał kodu. To jest sprzęt pochodzący zazwyczaj z kradzieży, który jest bezwartościowy bo by go używać trzeba go odblokować tym kodem. Kupując używany należy powiedzieć sprzedającemu, że chcesz urządzenie z wymazanym danymi, (mozna o zrobić zdalnie przez internet bo każde urządzenie pod iOS jest przypisane do wirtualnego konta przez które można np sprawdzić gdzie to urządzenie się znajduje lub je całkowicie wyczyścić). I taki pusty sprzęt konfigurujesz pod siebie, zakładasz konto i masz w pełni sprawne urządzenie. 

Celluar to urządzenia na kartę sim.  

dzięki wielkie ! Leci już do mnie Ipad Mini 2 Retina co prawda 16gb ale właśnie w wersji Celluar za 8 stówek ;) co do zapisu w urządzeniu jest mi całkowicie zbędne

a jakieś pierwsze rady dla kogoś kto całe życie miał androida :) ?

Opublikowano

Nie wyślesz nic prze Bluetooth, dla jednych to problem inni się przyzwyczaili. Zobaczysz jak płynnie działa urządzenie na IOS, które ma już 4 lata.

i tylko wyglądać jak zaraz kupisz iPhone 

czym latasz?

Opublikowano
52 minuty temu, sadowiak napisał:

Nie wyślesz nic prze Bluetooth, dla jednych to problem inni się przyzwyczaili. Zobaczysz jak płynnie działa urządzenie na IOS, które ma już 4 lata.

i tylko wyglądać jak zaraz kupisz iPhone 

czym latasz?

Phantom 3 Standard

taki przykład mojego latania ;) - 

Co do Iphone..... mam teraz xiaomi redmi note 3 pro 3gb ram/32 gb rom  telefon chodzi jak burza ma baterie 4000 mah przez co wytrzymuje na relaksie 2-3 dni a w Iphone słyszałem, że dociagnac do konca dnia to wyczyn ... mowa o tych wiekszych ok 5.5"

Opublikowano

Ja na + (5,5) tak średnio gadam przez 3-4 godz dziennie 

do tego ze dwie godz przeglądarka, YouTube i poczta i jeden dzień spokojnie wytrzymuje.