Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

iOS - wszystko na temat Jabłka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Pany, da radę ustawić w iPhone SE 32gb odblokowywanie telefonu przez dotknięcie palcem ? Z tego co ustawiałem to ten środkowy przycisk trzeba nacisnąć i trzymać aż się telefon odblokuje, a da radę na samo dotknięcie ustawić?

Opublikowano
  • Autor

Nie da sie. To nie Xiaomi :P

Opublikowano

W SE nie można? a wejdź w ustawienia->ogólne->dostępność->przycisk początek i tam zobacz czy nie masz czegoś takiego jak połóż palec, aby otworzyć. Chyba że ta funkcja została wprowadzona dopiero od touch id 2, bo w SE jest 1ka

Opublikowano
4 godziny temu, DonDżonson napisał:

W SE nie można? a wejdź w ustawienia->ogólne->dostępność->przycisk początek i tam zobacz czy nie masz czegoś takiego jak połóż palec, aby otworzyć. Chyba że ta funkcja została wprowadzona dopiero od touch id 2, bo w SE jest 1ka

Jest taka opcja i mam zaznaczone ale jak trzymam palec to telefon nie reaguje, muszę nacisnąć przycisk od góry i wtedy palcem jak dotknę to działa , tak to ma być ?

Opublikowano

to wejdź jeszcze w ustawienia i następnie ekran i jasność i zobacz czy tam masz coś takiego jak Podnieś, aby obudzić. Wówczas po podniesieniu telefonu, ale musisz skierować go w swoim kierunku i raczej tylko w orientacji pionowej, w poziomie nie zadziała i ekran powinien się uruchomić i wówczas tak jak wcześniej pisałem powinien się odblokować bez wciskania przycisku początek, jedynie po położeniu na nim palca

Opublikowano
8 godzin temu, DonDżonson napisał:

to wejdź jeszcze w ustawienia i następnie ekran i jasność i zobacz czy tam masz coś takiego jak Podnieś, aby obudzić. Wówczas po podniesieniu telefonu, ale musisz skierować go w swoim kierunku i raczej tylko w orientacji pionowej, w poziomie nie zadziała i ekran powinien się uruchomić i wówczas tak jak wcześniej pisałem powinien się odblokować bez wciskania przycisku początek, jedynie po położeniu na nim palca

Działa, dziękuję ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie jest jakaś apka albo funkcja ze u w jednej aplikacji można było mieć dwa konta? 

Opublikowano

Ale na jakiej zasadzie dwa konta? Możesz dodać kolejne konto w ustawieniach i kontach jeśli chcesz 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pany , da się ustawić jak jest zablokowany telefon i jak przychodzi wiadomość SMS to żeby nie było widać treści?

Opublikowano

Wejdz w powiadomienia :)

Opublikowano

Już ustawiłem ale z pomocą google ?

Opublikowano

w powiadomieniach możesz każdą aplikację ustawić czy i jak ma się pojawiać

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pany jak ustawić żeby przy wysłaniu SMS do kilku oosb można było w łatwy sposób dodać na szybko te kilka osób ? Oprócz tego plusa jest jakaś inna opcja ?

Opublikowano

W sensie chodzi ci żeby nie musieć dodawać każdego poszczególnie? Chyba obecnie nie ma takiej możliwości, bo patrze nawet jak stworzy się w kontaktach grupę to nie można wybrać żeby wysłać do wszystkich jej członków

Opublikowano

Tak o to mi chodzi ale chyba się nie da ?

Opublikowano

99% nie można. W ogóle grupy w iOS to jakieś nieporozumienie. Z poziomu tel nie ma możliwości dodania. A logujac się na koncie też kontakt trzeba tworzyć na nowo w danej grupie, bo z ogólnej książki nie ma możliwości dodania do grupy

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Siema, mam ustawione touch id w iPhone se , jak chcę odblokować telefon to naciskam przycisk od góry telefonu i jak przykładam palec do przycisku start to pokazuje mi się na górze ekranu " odblokowane " i muszę nacisnąć jeszcze raz przycisk start żeby pokazało mi sie menu.

Wstawiam zdjęcie jak to wygląda. Proszę o pomoc jeżeli da się coś z tym zrobić.

C6D22C0A-C57D-443F-8840-03083662244C.png

Opublikowano

Już mam..?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Siema 

Chciałbym zmienić tel do tej pory  miałem iPhone 4 i 5s, rozglądam się za 7,moje pytanie czy warto?

Czy lepiej kupić coś innego z jabłkiem ?

Opublikowano

Plusa czy zwykłego? Jakbym osobiście miał coś z tego segmentu to brałbym już 8kę, różnica w cenie niewielka, jeśli podstawowy wariant, to w 8 masz 64GB, w 7 32GB, lepszą kamerę, będzie trochę szybszy, masz indukcyjne ładowanie i możliwość szybkiego ładowania. Jeśli myślisz nad plusem to zastanowiłbym się już nad Xr o ile nie zależy ci głównie na podwójnym aparacie.