skinu44 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 hejka z moją klimą jest cos nie tak dobijałem ją rok temu odgrzybiałem i mam problem bo w czasie jazdy słabo chłodzi lepiej chłodzi jak np stoję przed światłami bądź na postoju i czuć wtedy wyraźnie mrożenie, nie raz ją naleci i dobrze chłodzi ale to sporadycznie co może być tego przyczyną, u kolegi działa dobrze klima aż na wężach widać skroploną wodę a u mnie tego brak
skinu44 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2016 nie wiem czemu ale nie mogę się połączyć z klimą wyskakują dziwne cyfry na programie vcds lite a za pomocą Polski vag 4.9 z wielkim trudem wczytało i wyskoczył błąd 64767 Nie znany kod błędu nie autoryzowane - BŁĄD SPORADYCZNY. Tak samo nie mogę się połączyć z poduszkami zrywa połączanie ktoś coś na ten temat ?
Langista Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Nie chce wyjść na idiote, ale czy to nie wina napinacza? Czy podczas jazdy gdy klima jest włączona pasek Ci nie piszczy?
skinu44 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2016 nie nic nie piszczy właśnie, u kolegi piszczy nawet i lepiej chłodzi jak mi a pod komputer nie podepnę bo nie może połączyć nie wiem czemu
Langista Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Sprawdzałeś w jakim stanie jest pasek?
skinu44 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Błędy!!!!!!!!!!!!! według tego filmiku co mi podałeś to kanał 1 wartość 0 kanał 53 wartość 13
Rekomendowane odpowiedzi