luciferion Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Witam, Ostatnio były jakieś ulewy, a oprócz tego panowie na budowie zasyfili jakimś styropianem silnik i zatkały się tunele odpływowe koło akumulatora na podszybiu. Odetkałem i woda ładnie spłynęła, ale w ferforze walki wypadł wężyk, czy ktoś mógłby powiedzieć od czego to jest i gdzie go wetkać? Z góry dziękuję za pomoc.
karaluch8 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Do akumulejtora. Jak wiemy kwas z akumulatora jest bardzo żrący, i audi poprowadziło specjalny odpowietrznik do akumulatora
luciferion Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) Do akumulejtora. Jak wiemy kwas z akumulatora jest bardzo żrący, i audi poprowadziło specjalny odpowietrznik do akumulatora Ok. Dzięki wielkie za odpowiedź, ale ja mam to gdzieś podłączyć w aku? Czy to tylko w oryginalnym akumulatorze się da? Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez luciferion
adamesik Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 W aku po boku powinien być otwór na wciśnięcie kolanka z tego wężyka.
Rekomendowane odpowiedzi