uzytkownik12 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Słuchajcie widzę coraz więcej samochodów które mają przerobione oryginalne lampy i postojowe robią za światła do dziennej a z tyłu nic się nie świeci? Ktoś rąk robił? Ktoś wytłumaczy czy tak można i czy jest to legalne ?
Fazii Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Z tego co wiem to jedynie mogą tak mieć auta które z fabryki wyszły z taką opcją. Przy dokladanym drl musi się świecić przód i tył. No chyba że już się coś zmieniło.
uzytkownik12 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2016 No też mi się tak wydaje ale widzę pełno tuningowych passatow b5 xD dlatego zapytałem
Fazii Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Zmontuj bixa u @Fafnasty i wstaw h7 led w miejsce długich Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez Fazii
Axel1 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 W przypadku włączenia świateł mijania światła dzienne mają zostać samoczynnie wyłączone. Dodatkowo, w samochodach rejestrowanych po raz pierwszy po 31 grudnia 2009 roku, światła pozycyjne tylne, światła obrysowe przednie, boczne i tylne oraz oświetlenie tablicy rejestracyjnej nie mogą włączać się razem ze światłami dziennymi. W pojazdach rejestrowanych do 31 grudnia 2009 roku dopuszcza się zainstalowanie świateł do jazdy dziennej w taki sposób, że włącza się również oświetlenie pozycyjne oraz tablicy rejestracyjnej. link https://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Awiat%C5%82a_do_jazdy_dziennej
Rekomendowane odpowiedzi