kepasa Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 witam, od jakiegoś czasu auto powyżej 140kmh oddaje falowo moc, tak jakbym naciskał i puszczał pedał gazu... zaczyna się przy 140.. przerwa do 190 i od 200 znowu czuć że przyspiesza, ale znowu przyhamowuje... interwały 2-3 sekundowe... lambdy obydwie sprawdzone, cewki nowe... czy ktoś miał podobnie? w jeździe miejskiej praktycznie się tego nie odczuwa, chyba że przy 140 nieraz go spowolni... do końca obroty idą i auto się kręci, tylko na 5 biegu jest ten problem najbardziej wyczuwalny. pomóżcie.
ozi_wells Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 KEPASA trzeba było nie swirowac na galerii , a tak powaznie to dziwne troche. a wtryski sprawdzałes????
kepasa Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2008 właśnie meches mi powidział żebym sobie zadał srodek wynns do czyszczenia wtrysków... i w środę stawiam wózek na kanał podobno może się dziać to jeszcze od jakiegoś czujnika na wale, który odpowiada za roździał prądu na każdy garczek... fakt faktem wk...ia mnie to, bo nieraz coś idzie szybciej i nie daję rady.. a galeriowe piecowanie nie robi dużo szkód...
ozi_wells Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 hehehe co do tego preparatu do czyszczenia wtrysków to nie słyszałem o nich hlubnych opinii , no ale moze cos pomoze[br]Dopisany: 12 Grudzień 2008, 17:48_________________________________________________ podobno może się dziać to jeszcze od jakiegoś czujnika na wale a nie hodzi moze o czujnik halla ???? no hyba ze sie myle.
kepasa Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2008 podobno może się dziać to jeszcze od jakiegoś czujnika na wale a nie hodzi moze o czujnik halla ???? no hyba ze sie myle. kurde nie mam pojęcia... może ktos się odezwie z podobnym problemem...
pawelc Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 kepasa, a czy vag coś pokazuje?.. :>
Dev Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 świece zmieniałeś???? u mnie po wymianie na NGK PFR6Q problem ustał
szogun0 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Sprawdzić wskazania przepływomierza, kiedy faluje.
kepasa Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 vag pokazał bład tzreciej cewki, ale cewki nowe, świece też...[br]Dopisany: 15 Grudzień 2008, 11:11_________________________________________________w środę odstawiam do mechanika, ale jakby coś ktoś podpowiedział to byśmy wiedzieli gdzie szukać....[br]Dopisany: 15 Grudzień 2008, 11:12_________________________________________________ Sprawdzić wskazania przepływomierza, kiedy faluje. ale bład przepływomierza i tak powinien zostać w historii chyba, czy nie?
poziek Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 ale bład przepływomierza i tak powinien zostać w historii chyba, czy nie? nie zawsze zrób logi kanału 3 i 115
Rekomendowane odpowiedzi