Harry Zott Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Witajcie Potrzebuję porady które sprężyny do mojego audi wybrać mam najprawdopodobniej zawieszenie 1BA rozważam tutaj dwie opcje Eibach sportline lub prokit nie chciałbym aby było za twardo ale wiadomo aby był jakiś efekt tej zmiany.. Które sprężyny polecacie?
marcinch001 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Jak nie zmieniasz amorków to tylko eibach -30 .
Harry Zott Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Nie wiem czy nie będę zmuszony do wymiany bo jeden zaczyna puszczać. Chodzi o to aby w miarę połączyć komfort z estetyka. Czy może orientujesz się kto ma takie amortyzatory i sprężyny na avancie?
mistrzugt Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Nie wiem czy nie będę zmuszony do wymiany bo jeden zaczyna puszczać. Chodzi o to aby w miarę połączyć komfort z estetyka. Czy może orientujesz się kto ma takie amortyzatory i sprężyny na avancie? Ja mam Prokit (-30mm) i zalozylem do tego oryginalne amorki s-line 1be -20mm i jest rewelacja
Harry Zott Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Wrzucisz jakieś zdjęcia? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
ucho.77 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Kolego jak będziesz kupował to kup pod wagę a nie pod silnik,unikniesz efektu na który duże ludzi narzeka (klapnięty tył) Ja też mam eibacha -30 na amorkach sline Zdjęcia znajdziesz w moim wątku
Harry Zott Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) Właśnie póki co kupię sprężyny i to co będzie wymagało koniecznie wymiany jeśli chodzi o zawieszenie.. Muszę dokończyć remont silnika to jest obecnie największą bolączką.. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Marcin twoja a4 już przeglądałem kilka razy.. Ciekawi mnie jak wyglądaja te sprezyny na Avancie w zawieszeniu które ja posiadam.. Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez Harry Zott
marcinch001 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Właśnie póki co kupię sprężyny i to co będzie wymagało koniecznie wymiany jeśli chodzi o zawieszenie.. Muszę dokończyć remont silnika to jest obecnie największą bolączką.. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Marcin twoja a4 już przeglądałem kilka razy.. Ciekawi mnie jak wyglądaja te sprezyny na Avancie w zawieszeniu które ja posiadam..
Harry Zott Opublikowano 8 Września 2016 Autor Opublikowano 8 Września 2016 Wybór padł na pro-kit w przyszłym tygodniu będą montowane
lojtman Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 Wybór padł na pro-kit w przyszłym tygodniu będą montowaneJa tak samo, oby bylo dobrze
maksio200 Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Wrzuć zdjęcie jak wygląda po montażu
czucz Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Podłączę się z zapytaniem - czy na pewno do standardowych amorków 1ba można bez problemu dać pro-kit -30mm?
marcinch001 Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Podłączę się z zapytaniem - czy na pewno do standardowych amorków 1ba można bez problemu dać pro-kit -30mm? Można , ale lepiej będzie to grało z amorkami o skróconym skoku np 1BE .
lojtman Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) Wrzuć zdjęcie jak wygląda po montażu Wyglądało przed: A tak po wymianie na pro-kit Edytowane 8 Listopada 2016 przez lojtman
Brzozek Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Ładnie, sprężyny dobierałeś pod wagę? Jakie wrażenia z jazdy z amorkami 1BA?
lojtman Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) Nie sprawdziłem jeszcze jakie mam amorki, ale moim zdaniem prowadzi się dużo lepiej, a twardości nie czuje. Jedyne co mnie boli to ociera coś z tyłu przy większym wyboju, chyba że w aucie jest 5 osob, to na zakrętach jest masakra. Nie wiem czy to kwestia amorkow, czy 19tek z et35... Sprężyny pod silnik* Edytowane 8 Listopada 2016 przez lojtman
Eddie92 Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Dobrze to wyglada tez zastanawiam sie nad eibach pro kit
Rekomendowane odpowiedzi