A4 Mario Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam. Zamieniłem moje drugie autko w rodzinie z bezpłuciowego ale bardzo wdzięcznego nissana na takie oto BMW... E46 Coupe 320Ci czyli 2,2 litra 170 koni w pełnym M- Pakiecie.... Jako iż to forum Audi a nie BMW to nie będę się skupiał na wklejaniu ViNu itd. A po prostu napisze po krótce co i jak... A więc autko kupione z pewnych rąk... Nie bite nie malowane przebieg ori który wynosi 250 tyś km ale na tą jednostke to nic takiego... Rzędowa szóstka stara dobra konstrukcja.... Wyposażenie... M Pakiet wewnętrzny M pakiet zewnętrzny Fotele pełna skóra kubełki Nagłośnienie harmann kardon plus subwoofer Pełna elektryka Parktronic Tempomat Klimatronic plus jak to w bmw dodatkowy nawiew dla pasażera... Ori alumki 17 cali... Małe ale co ori to ori.. Grzane stołki Fotele klapowane z bagażnika... Taką opcje mam w astrze z 2016 i w bmw z 2001... :-) Pełna mutifunkcja z odbieraniem telefonu... I znowu 2001 rok.... ;-) Kontrola trakcji z opcją wyłączenia Zawiesenie fabrycznie obniżone i utwardzone Większe fabryczne hamulce Komputer i pare innych pierdołek Fotki z dnia odebrania auta... Plany jakieś tam są ale najpierw trzeba autko ładnie ogarnąć... I pobawić się detalami... To moje pierwsze BMW w życiu i pomimo wieku auta w porównaniu do np. LEONA Top Sport którego miałem z 2005 roku i tdi o mocy 180 kuca to bawara i tak prowadzi się lepiej... A siedzi się jak w samolocie... Naciapane z Z2 Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez Mario22
pajda Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Gratki zakupu! Brakuje mi to ksenona [emoji6] Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez pajda
horny devil Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Graty zakupu. Kuzynek też ma coupeje z tym silnikiem w niemcowni i trochę się najeździłem. Całkiem przyjemne autko no i silnik idealny pod gaz. Powodzenia i szerokośći
seves Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Graty Mario! Niech się spisuje! PS Kiedy jakaś ściepa na opony?
A4 Mario Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Graty zakupu. Kuzynek też ma coupeje z tym silnikiem w niemcowni i trochę się najeździłem. Całkiem przyjemne autko no i silnik idealny pod gaz. Powodzenia i szerokośći Gaz już założony ;-) Co do xenonu z ringami badam rynek i mam to na liście modyfikacji obowiązkowych ;-) Naciapane z Z2 Graty Mario! Niech się spisuje! PS Kiedy jakaś ściepa na opony? [emoji14] Opony w tej chwili prawie nówki bo kupione w tamtym rokuNaciapane z Z2
MAJKI Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Graty Mario będziesz Pan zadowolony z silnika R6
T-żółw Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 fajne E46! faktycznie jedyny minus, brak xenona ale i tak frajda z jazdy jest!
misiek95 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 fajne autko, kolega ma takie coupe od paru lat i zadowolony właśnie wczoraj mi pokazywał nowe lampy z ringami i robi to robote, więc potwierdzam- mod obowiązkowy
A4 Mario Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Wczoraj podpieliśmy kompa pokasowali błędy itd. Wyczyścili mape silnika czy jakoś tak się zwie. Jak znajomy wróci z urlopu to sprawdzimy odme i chyba dla pewności wymienimy itd. Jak to się poogarnia to przyjdzie czas na xenon i ringi bo koszt nie jest mały. Naciapane z Z2
soolek Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 No i fajnie :-) Prowadzenie RWD to bajka. Jeszcze sobie kiedyś takie sprawie. Jak dobrze pójdzie to wcześniej niż później. Xenon faktycznie by się tu przydał i większe koło. Z modów obowiązkowych dołożył bym dziennie (kodujesz długie na słabsze świecenie) i czarną nerkę z czarnymi żebrami (chyba są srebrne?) - jest Shadow line i czarny dyfuzor z tyłu, więc czarna nerka powinna pasować.
A4 Mario Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) No i fajnie :-) Prowadzenie RWD to bajka. Jeszcze sobie kiedyś takie sprawie. Jak dobrze pójdzie to wcześniej niż później. Xenon faktycznie by się tu przydał i większe koło. Z modów obowiązkowych dołożył bym dziennie (kodujesz długie na słabsze świecenie) i czarną nerkę z czarnymi żebrami (chyba są srebrne?) - jest Shadow line i czarny dyfuzor z tyłu, więc czarna nerka powinna pasować. Kodowanie świateł będę robił jak tylko ten znajomek wróci z urlopubo już jesteśmy na to umówieni.Nerki faktycznie mam srebrne i myślałem już nad czarnymi tylko nie wiem jakby to wyglądało... Co do samej jazdy to faktycznie jest miodzio... Teraz Przy okazji wymiany nerek pozyłbym się tej delikatnej rdzy ale na razie się nad tym zastanawiam. Naciapane z Z2 Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez Mario22
soolek Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Na zdjęciu, które pokazałeś jest polift w kombi, który nerki ma trochę mniejsze - te wyglądają zawsze dobrze. W coupe są trochę szersze, ale powinny wyglądać dobrze. Można psiuknąć je gumą i ewentualnie ściągnąć, gdyby było słabo, ale raczej będzie lepiej.
A4 Mario Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) Poprawiłem foto i lepiej bez rejestracji ;-) Naciapane z Z2 Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez Mario22
soolek Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Nooo, tak więc wiesz już co robić? Malować, kleić nerki na czarno. Nie ma innego wyjścia.
A4 Mario Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2016 To mnie motywuje do nadgodzin... Pasuje do całego mpakietu... http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6040524268 Musze rozeznać temat czy to podejdzie bez mega rzeźby... Naciapane z Z2
soolek Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Poszukaj w wątku tego kolesia. Robił podobną przeróbkę, więc może znajdziesz więcej info. http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=145147
A4 Mario Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Poszukaj w wątku tego kolesia. Robił podobną przeróbkę, więc może znajdziesz więcej info. http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=145147 Ok dzięki Dzisiaj autko wkońcu odpowiednio umyte i wysprzątane... Etap następny odświeżenie skóry. Naciapane z Z2 Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez Mario22
Miszka82 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 wiem, że nie planowałeś ale wg mnie tutaj musi wlecieć większe koło, na tych obecnych nawet z czarnymi nerkami (za którymi jestem jak najbardziej na tak) i z czterema rurami nie będzie polotu ale to tylko moje zdanie auto mi się podoba
A4 Mario Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2016 wiem, że nie planowałeś ale wg mnie tutaj musi wlecieć większe koło, na tych obecnych nawet z czarnymi nerkami (za którymi jestem jak najbardziej na tak) i z czterema rurami nie będzie polotu ale to tylko moje zdanie auto mi się podoba Miszka zdaje sobie sprawe z tego... Na tą chwile są nówki opony na tych felgach więc śmigam bo są ważniejsze rzeczy do porobienia takie kosmetyczne ale jak tylko będą wolne dukaty to wpadnie jakieś koło od M3... Naciapane z Z2
Rekomendowane odpowiedzi