mks1948 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Witam mam kilka pytań odnośnie licznika , otóż odkąd posiadam Audi a4 dodam iż jest to b5 przed liftem 97 rok , nigdy się nie świeciła kontrolka świateł tzw ''krótkich'' oraz gdy zaciągnę ręczny nie pokazuje się kontrolka czerwona czy to jest normalne czy może padły żarówki ? Również nigdy nie widziałem symboli takich jak np . ASR, już o innych nie wspomne od czego to zależy ? Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące dystansu czy jest on tylko do tysiaca a później się kasuje ? Czy to normalne ?
mks1948 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Nie , wolałbym się upewnić że albo nie mam tam żarówek albo się spaliły a co do ręcznego , jeżeli go zaciągam to nic się nie świeci ale jak odpalam to normalnie miga , a co z tym limitem km dziennych ?
marcin_franz Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 No to wyjmij licznik i sprawdź czy są żarówki. Nie rozumiem z czym masz problem. Co do ręcznego, to może padł czujnik przy dźwigni.
black_edition Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Podepnij vaga i weź testuj kontrolki. Wtedy zobaczysz czy masz spalone któres
mks1948 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Ok sprawdzę to , a co z licznikiem dziennym , kasuje się u mnie po tyś km ? Czy da się to zmienić ? Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez mks1948
Rekomendowane odpowiedzi