razor01 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 witam mam problem ze światłami jak zapalam światła postojowe to zapalają się kierunkowskazy na stałe, włączę kierunek w lewo żarówka się żarzy i mruga a i jeszcze przy włączniku świateł lekko pali się postojowe zielone na pozycji 0 jak przekręcę na postojówki to pali się mocniej proszę o pomoc.
razor01 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2016 A styłu jak włącze kierunek to miga cała lampa to tez mce?
moglaj80 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 dział elektryczny kodowanie mce wszystko jest opisane szukaj
black_edition Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Jak masz kabel i vag to samemu to zrobisz . Jest na forum i w Google pełno tematów
nitroo Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Odczytaj błędy, sprawdź miernikiem lampy, przejścia. W ostateczności MCE do wymiany. Standard, jeśli padł.
Pablo_s-c Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Odczytaj błędy, sprawdź miernikiem lampy, przejścia. W ostateczności MCE do wymiany. Standard, jeśli padł. A gdzie tam, Kanade ma zakodowaną jak byk.
razor01 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2016 a wiec po dlugiej walce z vcds i zainstalowaniu go ale chyba kabel nie ten postanowilem kupic taki sam mce z ustawieniami na europe, po wymianie jego tyl swieci znakomicie jak trzeba ale przod juz nie pala sie kierunki lecz brak dlugich (drogowych) mianowicie wlacznik na pozycji zero po przekreceniu kluczyka zapalaja sie dlugie po przekreceniu wlacznika na swiatla mijania zapalaja sie lampy od mijania lecz brak dlugich Moze mam wlacznik nie ten . mam bodajze z literka c. A moze jakies piny przelozyc
nitroo Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Jeszcze nie słyszałem, żeby ktoś zmienił MCE zamiast kodowania... Jak przypisałeś nowe MCE do numeru VIN auta bez VCDS?
razor01 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2016 To co po wymianie mce powinno sie dziac ?
razor01 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Co mam rozumiec przez przypisaniem mce do auta bez vcds
nitroo Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Wymieniłeś MCE i tyle z Twojej strony? Kodowanie trzeba zmienić pod dane auto i przypisać do niego.
tomekhxc Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 cała lektura, niepotrzebnie wywaliłeś kase odpowiednie kodowanie załatwiło by sprawe http://a4-klub.pl/index.php?/topic/100858-mce-09-modul-centralnej-elektryki-lusterko-wlacznik-swiatel-czujnik-swiatla-coming-leaving-home/page-1
razor01 Opublikowano 5 Września 2016 Autor Opublikowano 5 Września 2016 witam wszystkich po walkach z zainstalowaniu vcds udalo mi sie uruchomic program i 5 min i po sprawie ustawienia byly na usa zmienilem na europe i wszystko dziala drugi mce na sprzedaz mam dziekuje wszystkim za podpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi