wojciechlowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) witam. moje auto uleglo kolizji. rozwalony przód. Kupilem juz czesci po "taniosci". Byl jeden blacharz i mowi, ze zrobi sie, ale bedzie to kosztowac min 4 tyś (samo prostowanie i wymiana podłużnic) Znalazlem druga taka GOŁĄ karoserie pod kolor z papierami za ok 2tys. I moje pytanie brzmi czy warto sie babrac w przekladanie wszystkich czesci ??? robił ktos juz cos podobnego ?Audi a4 b7 2005 1.9tdiDodam, ze jak przełoże czesci to auto mam 100% bezwypadkowe.A dajac blacharzowi to pozniej strach jezdzic ????????????? Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez wojciechlowicz
Kubal2216 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Czy jesteś w stanie większość rzeczy przełożyć sam czy musisz komuś to zlecić? Zastanów się jakie wyjdą koszty ostateczne i ile to wszystko będzie trwało.
koloboro Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 ja bym przekladal. pewna buda to podstawa
car_diag_cork Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Jeśli jesteś w stanie sam się z tym uporać to jest wielki plus. Ja bym przekładał
Rekomendowane odpowiedzi