macius 1977 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Koledzy mam takie pytanie czy ktos wie jak wyczyscic z alusiow ten klej od ciezarkow jak wywaza sie kola,nozykiem probowalem ale slabo szlo.Co polecacie?
Dibo Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Najczęściej się usuwa klej gorącą wodą, spróbuj.
ROGER Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 ja usuwałem benzyną ekstrakcyjną i schodzi lux a nitro niepolecam bo może zniszczyć lakier na feldze
Dibo Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Kilka razy używałem benzyny ekstrakcyjnej i nie do końca radzi sobie z klejem.
krystek900 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Na moich poradził sobie środek do czyszczenia felg,taki jak mają na myjniach bezdotykowych
audi.wielun Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ja też czyściłem sam na myjni bezdotykowej jaki to jest płyn to nie wiem trzeba zapytać kogoś z obsługi
Dibo Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Ja też czyściłem sam na myjni bezdotykowej jaki to jest płyn to nie wiem trzeba zapytać kogoś z obsługi Jak znajdziecie nazwę płynu to dajcie znać, jestem tym zainteresowany
Rekomendowane odpowiedzi