smacker_22 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Witam Jestem tutaj nowy. Mam taki problem, otóż cieknie woda w czasie deszczu od strony pasażera. Zaczyna moknąć z góry na słupku, ta woda leci po słupku w dół i cieknie, kapie w połowie słupka na nogi pasażera. Nie wiem czy to woda leci z szyberdachu, czy z góry przedniej szyby..
cysiek18 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 A rurki odprowadzające wodę z rowków szyberdachu masz drożne? Od tego bym zaczął Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
smacker_22 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2016 gdzie znajdują sie te rurki ?? z góry dzieki cysiek18 A rurki odprowadzające wodę z rowków szyberdachu masz drożne? Od tego bym zacząłWysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka gdzie znajdują się te rurki
cysiek18 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Poszukaj w ETKA. Tak na szybko dla b5:
smacker_22 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2016 szczerze to slabo ogarniam ten rysunek. chyba trzeba rozwealic pół auta zeby dostac sie do tych rurek gdzie jest przód i tyl na tym rysunku
Rekomendowane odpowiedzi