Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Plastuchowe 1.8T i takie tam duperele

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plastuch to mówisz że wkońcu to padło sie odpycha :naughty:

Opublikowano

Na zdjęciach zaraz po zakupie ze jest ona identycznego kolorku jak moja a juz dalej że czarna...to złudzenie czy przemalowałeś auto?

Opublikowano
  • Autor

ten samoch6d jest moim idealem :kox: poluje na taka z takim silniczkiem i kolorkiem :wink4: felgi tez tylko takie innych nie chce :good: zderzaki jeszcze od S4 i juz jest max :kox:

Dziękować dziękować tylko nie popełnij tego błedu co ja i kup w Q :good:

Zazdroszczę dróg w świętokrzyskim, skoro Ty, Krycha czy Nosb możecie latać na takiej glebie :kox:

Generalnie fura kox :good:

Dzięki Panie miło słycześ że paździoch się komus podoba :) Drogi nie najgorsze ale skłamał bym mówiąc że nigdzie nie przycieram albo wszędzie wjade :decayed: Jedna zasada low&slow no że chyba droga pozwoli to troche przyśpieszam :wink4: Ale wróg numer 1 to próg zwalniający :tongue4:

Plastuch to mówisz że wkońcu to padło sie odpycha :naughty:

No jakoś tam sie odpycha ale paliguma straszna z niej sie zrobiła ciężka felga i gwincior nie robią na niej wrażenia :)

Na zdjęciach zaraz po zakupie ze jest ona identycznego kolorku jak moja a juz dalej że czarna...to złudzenie czy przemalowałeś auto?

Ogolnie auto jest w kolorze perłowego granatu. Zdjęcia były robione różnymi aparatami i może dlatego występuje przekłamanie :) I pozatym auto nie było malowane oprócz jakis tam zaprawek

Opublikowano

jakie parametry ma ta felga jakie et? ory ? nie ory??

a ogólnie autko się ładne prezentuje, i o takiej feldze myśle.. :evil:

Opublikowano
  • Autor

Felga chyba ori jakieś tam faszystowskie znaczki ma :tongue4: et35 i twarda jepana żadnych dziur sie nie boi

Opublikowano

no i taka mi odpowiada na moje wiejskie tereny

Opublikowano
  • Autor

Tak na zakończenie wakacji stwierdziłem że ide po oporze i wreszczie jest gleba :decayed:

7325355f87d11491med.jpg

porównanie przed : i po:

986e7eefd2333176med.jpg d045fb04654f320fmed.jpg

Z góry psze że nie jestem na tyle j**nięty żeby auto opuszczać tylko do zdięć :)

Opublikowano
Z góry psze że nie jestem na tyle j**nięty żeby auto opuszczać tylko do zdięć :)
I tak zaraz któryś to napisze :)
Opublikowano

od razu pomyślałem ze u Cie Krycha też tak napisałeś :polew:

Opublikowano

kórwa, jak ja bym chetnie tak, moją widział :kox:, ale tak jak jest teraz to już lubi przytrzeć a co dopiero :wink4:

Ale glebka jest konkretna, to mówisz że predkosći spacerowe teraz :gwizdanie: :polew:

Opublikowano
  • Autor

kórwa, jak ja bym chetnie tak, moją widział :kox:, ale tak jak jest teraz to już lubi przytrzeć a co dopiero :wink4:

Ale glebka jest konkretna, to mówisz że predkosći spacerowe teraz :gwizdanie: :polew:

Ośką to i tak strach szybko jeździć :polew:

Opublikowano

no z taką mocą to napewno :tongue4:, kierka z Eski, za***iście odmładza środeczek :good:

Opublikowano

no z taką mocą to napewno :tongue4:, kierka z Eski, za***iście odmładza środeczek :good:

ty mu tak nie pucuj, bo to on Ci ja podkupił :)
Opublikowano

właśnie tak myślałem :decayed:, ja i tak bym jej narazie nie wziął, bo nie dostałem tej pracy i szukam czegoś innego :wink4:, może na następną się załapię :polew:

Opublikowano
  • Autor

właśnie tak myślałem :decayed:, ja i tak bym jej narazie nie wziął, bo nie dostałem tej pracy i szukam czegoś innego :wink4:, może na następną się załapię :polew:

Dobrze ze nie wziołeś bo klakson działa tylko z lewej strony i musiał bys sie głowić jak to naprwić a tak to głowa spokojniejsza :polew:

Opublikowano

Dobrze ze nie wziołeś bo klakson działa tylko z lewej strony i musiał bys sie głowić jak to naprwić a tak to głowa spokojniejsza :polew:

Ty nie miałbym z tym problemów, bo u mnie teraz tez tak jest :polew:

Opublikowano
  • Autor

Slepy masz jeszcze na handel ten poliftowy lewrek zmiany biegów w dobrym stanie jest??

Opublikowano

Slepy masz jeszcze na chandel ten poliftowy lewrek zmiany biegów w dobrym stanie jest??

Poszedł :wink4:, widziałem na allegro za 50zł, ostatnio był, w dość dobrym stanie :wink4:, Ja kupiłem teraz od B7 Sline :good:

Opublikowano

Plastuch pokaż jak całe auto na glebie się prezentuje :cool1:[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 00:05_________________________________________________Daj fotki fury Dziad

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Plastuch pokaż jak całe auto na glebie się prezentuje :cool1:[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 00:05_________________________________________________Daj fotki fury Dziad

nie ma kiedy auta umyć :tongue4: może jak jutro go umyje to coś pstrykne jest mniej więcej tak nisko jak na tym foto:

4b5bbb03da283dfe.jpg

Tylko przód jest troszke niżej :polew:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 18:44_________________________________________________Pany prawdo podobnie zaczyna mi klękać DV-ka przy pełnym bucie doładowanie faluje w okolicach 4.5tyś obrotów po ujeciu gazu i ponownym bucie nadal faluje ale już mniej :mysli:

I teraz pytanie czy to napewno DV i czy ten egzemplarz będzi odpowiedni czy szukać czegoś innego??

http://allegro.pl/zawor-dv-audi-s4-rs4-rs6-a3-a4-1-8-t-saab-estd-i1234123819.html