lenovo Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam . Mam problem z głośnikiem basowym kierowcy . Gdy włączę radio tak delikatnie " pyr pyr " gra tylko tył i prawy a gdy dam głośniej dopiero zaczyna się się odzywać i niemiłosiernie " pierdzi " gdy podkręcę aż tak że nie da się spokojnie porozmawiać przestaje pierdzieć lub jest przygłuszany . Gwizdki działają prawidłowo Proszę o pomoc co to może być . Ja podejrzewam że upaliło cewkę .Pozdrawiam Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez lenovo
apocalipto Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Dokładnie spalona cewka Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
lenovo Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Dzięki za odpowiedź . Przynajmniej mam pewność co do mojej diagnozy .Pozdrawiam
apocalipto Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Spoko. Mam podobnie niestety tylko niema kiedy przerobić przodu na 16cm Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
lenovo Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) Doszedłem do wniosku że nie będę kupował nowych głośników i przerabiał na 16cm tylko zregeneruje oryginalne . A tak poza tym jak bym chciał zrobić 16cm to nie dość że muszę kombinować z dystansami to jeszcze wzmacniacz dodatkowy będę musiał zastosować czyli wszystko to by mi się nie opłacało bo to koszt rzędu około 700 zł Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez lenovo
Rekomendowane odpowiedzi