Gibons Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Nie zaszkodzi jak też będzie ładnie wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekb_tt Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Panowie, powiadaja, że wykresem sie nie jezdzi. Tu jest podobnie, znaczkami czy kolorem sie nie hamuje. Tez jestem tego zdania co kolega Dev. To ma hamowac. Wyglad to drugorzędna sprawa. Same blaszki pomaluje w kolor ale żadnych "naklejek mocy" nie przewiduje. Mnie się podoba ten zestaw bardzo bo tarcza wypelniaja nawet 20 calowe kolo w przeciwieństwie do tarcz 320 ktore wygladaly zza felg ja plyty CD-R Edytowane 18 Września 2016 przez piotrekb_tt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukiKRK Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Q....a jak baby na wiejskim targu To ma przede wszystkim hamować Raczej jak faceci na miejskim targu heheh... dobrze napisałeś ze "przede wszystkim" ma hamowac. Ale przy okazji jedna blaszke pomalowac i bedzie malina. Przeciez po to tutaj jestesmy zeby doradzac wyrazajac swoje opinie Tapniete z SGS7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 25 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 (edytowane) Zaciski i jarzma wypiaskowane i pomalowane proszkowo. Tarcze wypiaskowane i przetoczone, trysniete sprayem plus nowki klocki. Jeżdżą od kilku dni w A8 D4 kolegi. Jutro wrzucę foty Edytowane 25 Września 2016 przez Dev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 To co kolega nie miał zacisków w aucie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 25 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Miał ale mniejszy rozmiar. Na przód wpadły 380 a na tył te z allegro. Swoje komuś sprzedał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Myślałem że 380mm to standard w D4. Czymś trzeba zatrzymać taką krowę aż dziw że tam pakują coś mniejszego, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodi87 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Witam posiadam audi a5 cupe w 3.0tdi chcialbym wstawić mocniejsze hamulce znalazlem taki zestaw z audi a6 c7 przod i tyl 356mm czy to wejdzie do a5 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Tylko przod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekb_tt Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Tyl z c7 nie pasi? Myślałem że jest to samo co w a8 d4 Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 inny gwint chyba jest na zacisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Nie, ale możecie zgadywać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekb_tt Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Rozstaw śrub jarzma jest inny niż w zwrotnicy? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Jest taki sam Grasz dalej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekb_tt Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Jest kilka opcji - et tarczy nie pasuje po przekręceniu zacisku - nie działają elektryczne ręczne - przewody hamulcowe nie pasują - nie pasują osłony tarcz Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Wysokość tarczy jest wlasciwa Ręczny działa, wtyczki pasują Przewody można dać dłuższe i zaciski podchodzą Osłony pasują na 3 śruby z czterech możliwych Jedziemy dalej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekb_tt Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Nie wiem co może być nie tak. Otwory centrujące są te same więc skoro wszystko inne jest takie same to muszą pasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Niestety. Przerabiałem to dwa tygodnie temu w swoim gracie. Myślałem że ze złości przegryzę podnośnik na pół. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekb_tt Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Pokaż chociaż foto jakieś w ramach podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 A sam się powqurwiaj, wydaj 1.5 tysiąca i wyrzuć wszystko na śmietnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi