Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pomysł na biznes - burza mózgów :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Prowadzę mały sklepik o profilu myśliwskim. Ruch mam raczej nie wielki i kokosów nie ma. Jeszcze ta sezonowość, myśliwi budzą się raczej dopiero na jesień. Tak więc myślę jak zwiększyć ruch przede wszystkim w moim sklepie internetowym, ewentualnie uderzyć w jakiś asortyment żeby był większy ruch w interesie. Macie jakieś koncepcje ??

Opublikowano

Dołóż asortyment wędkarski.

Opublikowano

Artykuły jeździeckie pasowały by do myślistwa tyle ze wędkarstwo jest popularniejsze.

Opublikowano
  • Autor

Wędkarstwo bardzo zbliżony temat. Już o tym myślałem.

Opublikowano

bron palna

Opublikowano

To logiczne że nikt ci nie powie w czym jest interes bo automatycznie ma kolejnego potencjalnego konkurenta

Opublikowano
  • Autor

To logiczne że nikt ci nie powie w czym jest interes bo automatycznie ma kolejnego potencjalnego konkurenta

Wiadomo jak jest, chętnie bym z kimś nawiązał kontakty (hurt, detal, jakieś przedstawicielstwo ciekawych produktów itp).

Koncesje mam na amu i broń, amu mam w sprzedaży na broń nie mam warunków lokalowych.

Opublikowano

Doloz graty airsoftowe.

Repliki, ciuchy, oporządzenie.

Co prawda konkurencja jest spora, ale mozesz sie zdziwic ile osob w Twojej okolicy sie w to bawi.

Opublikowano

A może dołożyć asortyment z karmami dla zwierząt ,jak by nie było piesków i kotków teraz przeróżnych w domkach jest.Plus do tego wysyłkowo na aledrogo

Opublikowano

Wędkarstwo jest popularne ale co raz częściej żeby przyciągnąć klienta trzeba mieć spory asortyment a to się wiąże z dużą powierzchnią lokalową. Wielu moich znajomych i ja również omijamy małe klitki gdzie mają podstawowe rzeczy wędkarskie. Wiele osób specjalizuje się teraz w konkretnej metodzie wędkarskiej więc musiałbyś się zdecydować co dokładnie chcesz oferować. No i przede wszystkim znać się na tym !!

Jeżeli miałbyś się decydować na akcesoria wędkarskie to z moich obserwacji wynika, że bardzo mocno rozwija się karpiowanie ... tylko chyba nie koniecznie w Twoich okolicach :/

Opublikowano
  • Autor

Wędkarstwo to temat jeszcze większy niż myślistwo. Trzeba mieć duży lokal

Opublikowano

Ja bym powiązał z pomocą w uzyskiwaniu pozwoleń na broń

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Ponawiam nawiąże kontakty (hurt, detal, jakieś przedstawicielstwo ciekawych produktów itp).

Termosy, noże, ubrania, optyka, obuwie itp.