miklaas Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam, od kilku dni zauważyłem ze w mojej b6 ciężko chodzi kierownica... Ale dzisiaj to juz masakra, jak wjeżdżam na rondo to ciężko wykonać skręt a o parkowaniu gdzieś pod hipermarketem już nie mowie, trzeba się wieszać na kierownicy... z pompy żadnych dziwnych odgłosów z maglownicy tez... płyn na maxa(nawet ponad stan) zielony taki znalazłem w schowku w autku.. Oponki 225\45 17 cali... dodam ze autko jest jakieś niższe niż seryjnie Co to moze byc?? Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez miklaas
Artur Woźniak Opublikowano 26 Września 2016 Opublikowano 26 Września 2016 Witam, od kilku dni zauważyłem ze w mojej b6 ciężko chodzi kierownica... Ale dzisiaj to juz masakra, jak wjeżdżam na rondo to ciężko wykonać skręt a o parkowaniu gdzieś pod hipermarketem już nie mowie, trzeba się wieszać na kierownicy... z pompy żadnych dziwnych odgłosów z maglownicy tez... płyn na maxa(nawet ponad stan) zielony taki znalazłem w schowku w autku.. Oponki 225\45 17 cali... dodam ze autko jest jakieś niższe niż seryjnie Co to moze byc?? Jak na zimnym lata normalnie magiel mozna wykluczyc. Obstawiam pompe
Rekomendowane odpowiedzi