Minerseth Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Witam posiadam audia4b6 kombi wersja z 02r. Przy zakupie auto miała uszkodzony tylny zamek można go otworzyć za pomocą tylko włożenia kluczyka przekrecenia. . Bagażnik reaguje gdy chce go otworzyć ręcznie ale słychać tylko jak zamek pracuje robiąc to kilka krotnie słychać jak traci siły i po 6,7 ramach nie ma wogole reakcji trzeba zawsze od kiedy kupiłem otwierać kluczykiem. Jakieś rady co kupic, co wymienić co sprawdzić ? Czy konieczny jest mechanik czy są jacyś spece od tego ? Z pilota reaguje tak jak ręcznie coś słychać u na tym koniec.
tomus8607 Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Ja bym zdjął tapicerkę bagażnika i zerknął czy coś się nie urwało albo wypięło. Jak słychać siłownik to może spadło cięgno?
doman96b6 Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 Tam jest taka blaszka w zamku i ją się wymienia coś tak mi się kojarzy,na forum napewno o tym było
makthedon Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Mialem kiedyś problem z zamkiem, tylko otwierał się sam np podczas jazdy. Tu na forum za grosze kupilem używkę, szybka podmiana i działa od tamtej pory.
kurt336 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Doman ma rację . Jest tam taka blaszka trzeba ją wyciągnąć wyciąć nową i założyć i będzie OK
Rekomendowane odpowiedzi