wonszwro Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 witam dzis probowano mi ukrasc samochod, zlodziej przewiercil zamek, lecz wgral zlego softa , skrzynie biegow mam w manualu a wgral automat przez co immobilajzer sie nie wlaczyl, nie moge wyjac kluczyka ze stacyjki bo pisze zeby wrzucic na bieg P. auto poszlo juz do mechanika mial ktos moze podobny problem , i czy po wgraniu softa nie bylo problemow?
ziomal-84 Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Wrzuć poprawnego softa i odłącz gniazdo diagnostyczne napewno utrudni następnym kradzież.
GreGoriO Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 zrób sobie przejściówkę albo załóż ślepe gniazdo, bez kabli. właściwe przenieś w sobie tylko znane miejsce
wonszwro Opublikowano 8 Września 2016 Autor Opublikowano 8 Września 2016 mozecie mi to jasniej wytlumaczyc? jak to zrobic i co potrzeba , ew ile to kosztuje?
GreGoriO Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 (edytowane) Pod kierownicą masz takie same Kable przecinasz i przedłużasz o tyle, by starczyło w miejsce gdzie chcesz. Na allegro kupujesz takie i wkładasz bez kabli w miejsce starego. Wysłane z mojego iPada... Edytowane 8 Września 2016 przez GreGoriO
mateusz16 Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 Można w któryś pin podać napięcie żeby złodziejowi spaliło interfejs?
Osta Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Ktoś tak robił? Macie jakieś może inne dobre patenty?
GreGoriO Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 (edytowane) Można w któryś pin podać napięcie żeby złodziejowi spaliło interfejs? w ramach rewanżu będzie piękna pochodnia na osiedlu. Albo piękny biały dywan kryształków szkła wokół auta..... Nie ma co ryzykować. Ze złości może narobić więcej szkód. Naprawdę, wystarczy ukraść mu TYLKO CZAS. A tego mają nie wiele... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 10 Września 2016 przez GreGoriO
Rekomendowane odpowiedzi