wojtek90pla Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 (edytowane) Witam wszystkich, mam problem z moją audi A4 B5. Dziś zauważyłem że po włączeniu zapłonu na wyświetlaczu głównym pojawia mi się napis OK, natomiast pozostała część jest czarna zamiast podawać informacje o spalaniu czy innych informacji. Po zniknięciu napisu OK cały ekran staje się czarny, jedynie przy otwartych drzwiach na dole wyświetlacza pokazana jest prawidłowa informacja o tym. Jaka może być przyczyna i jaki jest koszt naprawy zaistniałej usterki. Proszę o pomoc. Pozdrawiam, Wojtek Edytowane 5 Września 2016 przez wojtek90pla
prezesik18 Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 Może masz wyłączony wyświetlacz? Spróbuj przytrzymać przycisk RESET i zobacz czy się włączy.
marcin_franz Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 Trzeba kliknąć raz krótko przycisk reset na manetce.
wojtek90pla Opublikowano 6 Września 2016 Autor Opublikowano 6 Września 2016 Dziękuję bardzo za porady, pomogło . Aż mi głupio że to taki banał a ja nie wiedziałem co zrobić. Muszę się jeszcze wiele uczyć.
Rekomendowane odpowiedzi