arassVip Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 (edytowane) Czas zaprezentować efekt przemierzonych kilometrów w trakcie poszukiwań i spędzonego czasu na pieszczenie. Po przygodach z Golfem IV i BMW E46 poszedłem po rozum do głowy i zrozumiałem, że slogan "Audi przewaga dzięki technice" nie wziął się znikąd. Baa mało tego, jak mogłem tego nie zrozumieć dużo wcześniej będąc posiadaczem Audi 80 B3 2.0E (mam ją cały czas i nigdy mnie nie zawiodła). Decyzja zapadła Audi A4 B6. Poszukiwania trwały prawie dwa miesiące i przemierzyłem Anglię od Londynu po Manchester oglądając co jeden to gorszy egzemplarz. Jednak wytrwałość popłaca i udało się. Audi A4 B6 Avant fabryczny pakiet S Line - silnik 1.8T BEX 190KM - nowa mapa silnika 224KM 340Nm Wyposażenie po rozkodowaniu wlepki - wyposażenie s line - radio Audi Concert - zawieszenie 1BV - składana dzielona tylna kanapa - kierownica sportowa trójramienna s line skóra perforowana - dźwignia zmiany biegów perforowana skóra - 6x airbag - szyby atermiczne zielone - centralny zamek pilot - spotrowe fotele (półskóra biała, el. lędźwie, wysuwane podudzia) Ponad to co w kodach wlepki - el. szyby (otwieranie/zamykanie pilot) - bagażnik otwierany pilotem - czujniki parkowania - klimatronik dwustrefowy - roleta bagażnik - roleta przeciwsłoneczna tył - el. lusterka - skrzynia 6 biegów - pakiet oświetlenia wewnętrznego (wszystkie możliwe dodatkowe lampki typu drzwi, pod fotelami, sufit) - pełny FIS Pewnie zapomniałem o wielu rzeczach ale posiadacze wiedzą co być powinno. Troszkę poprawiłem fabrykę, więc na pokład wpadły modyfikacje - seryjny wydech wygląda ok, ale brakuje mu dźwięku wiec wpadł custom exhaust - z racji, że turbo lubi odetchnąć pełną piersią zamiast fabrycznego filtra jest stożek K&N - zawieszenie 1BV... za wysoko. Zamontowane sprężyny sportowe obniżające i usztywniające APEX - felgi RS6 18, opony 235/40/ZR18 - zestaw głośnomówiący bluetooth W planach kilka innych modyfikacji jednak wszystko jak zawsze ogranicza budżet. Edytowane 5 Lutego 2018 przez arassVip
kupczak90 Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 (edytowane) Pierwszy raz widzę takie fotele s-linowe Kolor taki jak mój Poza tym, że Avant i kierownica po złej stronie to urywa łeb Do pełni szczęścia jeszcze tylko Q brakuje. CO to za wydech customowy ? Edytowane 6 Września 2016 przez kupczak90
tomekhxc Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 bardzo ładny avant gratulacje ciekawe wnętrze
turzol Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 Fotele i tapicerki są z materiałem "silver speed" szły tylko w B6 w ostatnich wypustach s-line
tomekhxc Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 "silver speed" szły tylko w B6 w ostatnich wypustach s-line mi sie podoba , ładnie to wygląda
arassVip Opublikowano 6 Września 2016 Autor Opublikowano 6 Września 2016 Pierwszy raz widzę takie fotele s-linowe Kolor taki jak mój Poza tym, że Avant i kierownica po złej stronie to urywa łeb Do pełni szczęścia jeszcze tylko Q brakuje. CO to za wydech customowy ? wydech customowy został zrobiony na konkretne zamówienie więc nie mogę podać marki czy oznaczenia modelowego
kuba.tkn Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Piękna sztuka Sam szukam do swojej takiego tylnego zderzaka, ale coś ciężko znaleźć w dobrym stanie i dobrej cenie.
Łuki28.08 Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Bardzo fajna wersja ciekawe wygląda to wnętrze przy czerwonym kolorze auta pomyśl o dołożeniu Q i będzie już fajna baza pod dalsze mody z mocą
arassVip Opublikowano 7 Września 2016 Autor Opublikowano 7 Września 2016 Szczerze przyznaję, że apetyt rośnie w mirę jedzenia i te 190 KM już nie robi takiego wrażenia jak na początku. Myślę nad mapą silnika i podniesieniu mocy do 220 KM. Łuki28.08 masz rację co do Q bo już przy obecnej mocy kontrola trakcji ma pełne ręce roboty.
kupczak90 Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) Wydech już masz, wyślij turbo na przeróbkę na większe koło, do tego większe wtryski i będzie jeszcze lepiej. Nagraj jak ten wydech gada, bo mi osobiście seria przypadła do gustu Edytowane 7 Września 2016 przez kupczak90
arassVip Opublikowano 15 Września 2016 Autor Opublikowano 15 Września 2016 (edytowane) Niestety nagranie nie odzwierciedla rzeczywistości. Cóż się dziwić kiedy nagrywane kalkulatorem Edytowane 15 Września 2016 przez arassVip
BF10 Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 Kolego, to felgi s-line? [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
BF10 Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 to felgi s-line? Wzór RS6 18' Dzięki za odpowiedź Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
arassVip Opublikowano 29 Września 2016 Autor Opublikowano 29 Września 2016 (edytowane) Ankieta wersja A wersja B (oklejane przeze mnie, na dodatek robiłem to pierwszy raz) Edytowane 29 Września 2016 przez arassVip
Rekomendowane odpowiedzi