Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Niemieckie przebiegi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

stary ile tutaj jest 10 letnich B5tek w TDI które mają 120-150kkm :naughty:

Opublikowano

Nie zdziwie sie, jak za chwile bedzie to auto ma otomoto z przelotem 90 tyś albo i mniejszym :decayed:

Opublikowano

stary ile tutaj jest 10 letnich B5tek w TDI które mają 120-150kkm :naughty:

np. o czymś takim pisze - niech ktoś nie mówi ,że ta wypierdzona skóra ma 178km :polew:

http://moto.allegro.pl/item505736294_audi_a4_2_5_tdi_skora_bosse_klimatronic.html

albo tutaj

ktoś mi powie co to jest certyfikat przejechanych kilometrów - pierwsze słysze ?????????????????????????

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7182734

Opublikowano

Nie zdziwie sie, jak za chwile bedzie to auto ma otomoto z przelotem 90 tyś albo i mniejszym :decayed:

już widziałem taki przebieg na ototmoto lub allegro. jak znajdę wkleję link.

ale jeszcze lepszy przebieg widziałem w komisie u mnie w mieście, B5 99r polift, aeb, i przelot 44000km, oryginalny podobno :polew: :polew: :polew: książkę mieli i oczywiście właściciel w dojczach rocznik 1935 :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

albo tutaj

ktoś mi powie co to jest certyfikat przejechanych kilometrów - pierwsze słysze ?????????????????????????

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7182734

link nieaktywny... jesli jest to samochod z belgii i ma ten certyfikat kilometrow tzw. car pass to jest cos taki cos ze przy kazdej kontroli technicznej jest wpisywany tam stan licznika pojazdu....

i dodam ze tego dokumentu nie da sie podrobic :naughty:

Opublikowano

To ja ci dodam, że są inne bardzo proste metody na ominiecie bokiem tego. I nic nie trzeba podrabiać.

Wystarczy, że robimy co drugi przegląd w ASO a co drugi gdzie indziej i przed wizytą w ASO odpowiednio "korygujemy" licznik.

Wtedy ładnie w książce to wygląda :tongue4:

Opublikowano

To ja ci dodam, że są inne bardzo proste metody na ominiecie bokiem tego. I nic nie trzeba podrabiać.

Wystarczy, że robimy co drugi przegląd w ASO a co drugi gdzie indziej i przed wizytą w ASO odpowiednio "korygujemy" licznik.

nie chodzi mi o ksiazke serwisowa bo to oczywiste ze da sie podrobic

a ten certyfikat przebiegu jest wprowadzany do bazy przy kazdym przegladzie jutro wkleje jak to wyglada :decayed:

Opublikowano

a ten certyfikat przebiegu jest wprowadzany do bazy przy kazdym przegladzie jutro wkleje jak to wyglada

nie chodzi mi o ksiazke serwisowa bo to oczywiste ze da sie podrobic

:decayed:

Ale niestety w dzisiejszm świecie to żaden problem cofnąć licznik przed przeglądem. :tongue4:

Opublikowano

A wogóle to licznik wyświetla takie coś albo idzie od początku jak przejdzie 999999 ?

Opublikowano

przeciez to normalne ze najtansze samochody zawsze maja najmniejsze przebiegi :decayed: i oczywiscie wszytsko udokumentoewane ksizaki serwisowe i wogole tip top :decayed: