Opublikowano 31 Lipca 20179 l Hey, niestety muszę wyjechać z wawy na kilka dni... Mogę być we czwartek, 3.08.2017 pod Stadionem albo w kolejny wtorek. Pozdrawiam, Art
Opublikowano 8 Sierpnia 20178 l Dla potomnych problemem było to , że w teflonie iphone musi być włączona fukncja Siri ( komunikaty głosowe ) Wtedy zarówno na 1 i 2 porcie usb odrazy odpala sie Carplay Pozdrawiam Hubert
Opublikowano 31 Sierpnia 20178 l nie koniecznie arturo - kabelek pewny to ten który ma certyfikat iplle a taki możemy dostać już za 40-50 zł lub taki który ma wbudowany czip taki dostaniemy już za 35 czip dla tego żeby nie wywalało nam przy następnym sofcie akcesorium niekompatybilne
Opublikowano 31 Sierpnia 20178 l Każdy kabelek Lightning musi mieć chip'a Widziałem sporo "tanich" kabelków z nadrukiem MFI ("made for iPhone"), tyle że nigdy takiego certyfikatu Apple nie daje bez nadruku laserowego, a ten kosztuje ...dlatego w sytuacji krytycznej warto kupić oryginał
Opublikowano 31 Sierpnia 20178 l nie zgodze sie !!!!!! zapraszam do mnie do sklepu zaprezentuje polecę i wszystko w temacie
Opublikowano 14 Stycznia 20188 l Ok nie dociekam - to co dla mnie ważne - czy naruszam gwarancje, czy wymaga to jakiegokolwiek montażu/demontażu no i koszt...orientacyjnie
Opublikowano 14 Stycznia 20188 l 57 minut temu, Pietka napisał: Jeszcze nie mam - bo samochód w produkcji Ale z tego co kojarzę w tej wersji z MMI + masz dwa porty USB + AUX Jestem tego ciekawy ponieważ na testach miałem wersje z MMI+ i z jednym portem USB do którego nie mogłem podpiąć pendriva. Przy zwrocie zapytałem o to i sprzedawca powiedział mi, że ten port służy tylko do ładowania telefonu (nie ma połączenia z MMI) i żeby podłączć pendrive trzeba mieć Audi Music Interface (który jest zawarty na przykład w Audi Smartphone Interface) i wtedy są dwa porty USB w podłokietniku. Deniro, możesz jeszcze potwierdzić kwestie z portem USB? czy trzeba coś tutaj modyfikować? Edytowane 14 Stycznia 20188 l przez proarnes
Opublikowano 14 Stycznia 20188 l A to przyznam ze nie wiem w takim razie na 100% Moze Deniro potwierdzi - dla mnie akurat było to średnio istotne - ładowanie telefonu dość ważne ale możliwość przesyłu muzyki już mniej - moje potrzeby sa gdzieś indziej
Opublikowano 16 Stycznia 20188 l Temat zaczęty w innym wątku ale postanowiłem założyć osobny temat - Jak to jest z portami USB (np. do podłączenia pendriva z muzyka)? Ze strony Audi wynika, że taką możliwość daje Audi Music Interface. Czy pakiet Technology, który zawiera MMI+, posiada taką funkcjonalność?
Opublikowano 17 Stycznia 20188 l po co AMI jak w aucie jest BT i telefon jest widoczny w Media jako źródło dźwięku? ja mam AMI ale nie korzystałem z tego nigdy bo mam playlisty ściągnięte na tel ze Spotify, nawigacja po utworach działa klawiszami w samochodzie, tyle że mam RMC w C7, przypuszczam, że w MMI B9 będzie to działało tak samo
Opublikowano 17 Stycznia 20188 l Poto zeby mieć lepszą jakość dzwięku, która po BT jest raczej kiepska. Gdzies czytałem, ze Spotify z telefonu podłączonego przez USB gra znacznie lepiej - ale do tego jak rozumiem musi byc AMI. Nie mówiąc już jeśli chce sie posłuchać np. FLACów
Opublikowano 18 Stycznia 20188 l Niestety nadal nie wiem czy "dokładając" AMI naruszam gwarancję ? Deniro możesz rozwiać moje wątpliwości na ten temat ?
Opublikowano 19 Stycznia 20188 l Nie wiem zapytaj w ASO , ingerencje HW napewno nie będą tolerowane , zmiany SW są nie widoczne
Opublikowano 22 Stycznia 20188 l Deniro , napisałeś ze potrafisz "dołożyć" opcję Audi smartphone interface - proste pytanie czy to jest zmiana tylko SW ? Jaki jest tego koszt ( moze na PW ?)
Opublikowano 21 Lutego 20188 l No właśnie brak mi smartfon interface czy jak kupiłem wóz bez tej opcji to już po ptakach? Czy może da się coś zrobić, żeby takową funkcje dołożyć?
Opublikowano 17 Kwietnia 20188 l Nie wystarczy tylko wymiana portu/modulu USB. Jest kilka jego wersji w zależności od rynku i daty produkcji( do sprawdzenia w ETCE) Wymagane są również nowe wtyczki i zamiany pinów + kodowanie. Po tym wszystkim bedzie dzialać podświetlanie i ŁADOWANIE USB:) Jak ktoś chce ASI to nie obędzie się bez ASO albo kolegów z forum:)