djjary Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 Witam posiadam w swojej audi solar dach oczywiście wiem jaką pełni funkcje moje pytanie jest takie czy on się tylko rozsuwa przód tył czy również uchyla do góry bo u mnie się tylko wysówa
Onyks Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Powinien się uchylac. Sterowanie masz w pokrętle, wystarczy je odchylic. Edytowane 9 Września 2016 przez Onyks
pawelosinski83 Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Ja mam w S4 i tylko się wysuwa, pokrętło nie chodzi "góra-dół". Ojciec ma w allroadzie i tam pokrętło można pociągnąć w dół albo wcisnąć i wtedy się uchyla.
djjary Opublikowano 12 Września 2016 Autor Opublikowano 12 Września 2016 no właśnie u mnie w S4 też tylko się wysuwa dziwna sprawa z tym solardachem pasowałoby zaciągnąć wiedzy w ASO
turzol Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Ja mam w S4 i tylko się wysuwa, pokrętło nie chodzi "góra-dół". Ojciec ma w allroadzie i tam pokrętło można pociągnąć w dół albo wcisnąć i wtedy się uchyla. To w takim razie coś jest nie tak u Ciebie z mechanizmem bo mam u siebie solardach i uchyla się bez problemu kiedy naciskam przycisk góra/dół.
pawelosinski83 Opublikowano 13 Września 2016 Opublikowano 13 Września 2016 Może były różne wersje po prostu... Wysłane przy użyciu Tapatalka
punkforever Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 Nie wciska się całego pokrętła tylko jego końcówkę tam gdzie jest kropka ( przy zamkniętym szyberdachu wciska się pokrętło od strony tyłu auta).
djjary Opublikowano 15 Września 2016 Autor Opublikowano 15 Września 2016 Potwierdzam tak jest odebrałem auto od mechaniora i bawiłem się solardachem i wkońcu go rozszyfrowałem uchyla się i wysowa a więc pawelosinski83 masz cos nie tak ze sterownikiem
pawelosinski83 Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 hmmmm to też popróbuję, może coś z pokrętłem mam nie halo ;-) dzięki za info dam znać Qqqqwaaa podnosi się :-DNie wiem jak ja to wcześniej sprawdzałem... Wysłane przy użyciu Tapatalka
djjary Opublikowano 20 Września 2016 Autor Opublikowano 20 Września 2016 A więc jednak działa ja też miałem problemy na początku z rozszyfrowaniem ale jednak się uchyla
Rekomendowane odpowiedzi