Marcin Walczak Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Wczoraj pojawił się problem z moim audi. Zapaliła się żółta kontrolka silnika oraz żółta kontrolka chyba świec żarowych ( taki zawijas). Auto straciło moc. Po odpalenie pracuje normalnie . Pojechałem do mechanika i pojawił się błąd za niskie ciśnienie paliwa. Co to może oznaczać? Wczoraj pojawił się problem z moim audi. Zapaliła się żółta kontrolka silnika oraz żółta kontrolka chyba świec żarowych ( taki zawijas). Auto straciło moc. Po odpalenie pracuje normalnie . Pojechałem do mechanika i pojawił się błąd za niskie ciśnienie paliwa. Co to może oznaczać? Już chyba wiem. Doczytałem na forum. Problem z pompą wtryskową . Po odkręceniu zaworu pojawiły się opiłki. Co dalej robić ?
Kodzak33 Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Odstawiaj do warsztatu na wymianę miejmy nadzieję tylko pompy, wtryski niech Ci sprawdzą i wypłukają cały układ. Ile masz przebiegu?
Marcin Walczak Opublikowano 11 Września 2016 Autor Opublikowano 11 Września 2016 Przebieg to 192 000. Jaką pompę zamontować . Może któreś są już poprawione ?
Kodzak33 Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Myślę że jaka by nie była to w zależności od paliwa jak ma się zatrzeć to się zatrze.
Rekomendowane odpowiedzi