Łukasz Ukiz Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Witam mam problem. Podczas odpalania samochodu słychać strzelanie z silnika coś jakby ktoś strzelał z miniguna... Auto wcześniej pięknie odpalalo. Problem pojawił się po wymianie linki od szyby. Proszę o pomoc
lukasz51237 Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Ale odpala czy nie? Nagraj filmik jak to dzwoni?
Łukasz Ukiz Opublikowano 12 Września 2016 Autor Opublikowano 12 Września 2016 Usterka usunięta Temat do zamknięcia ^^
car_diag_cork Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Pochwal się co było powodem. Może przyda się kiedyś innym.
Etna Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Daj znać co to było. Ja u siebie (a raczej u mojej żony) podejrzewam rozrusznik.
Łukasz Ukiz Opublikowano 16 Września 2016 Autor Opublikowano 16 Września 2016 Wstyd się przyznać ale to był rozladowany akumulator... podczas rozbierania linki od silniczka szyby słuchałem radia a po wszystkim zaczęło mi tak strzelać Byłem zdziwiony bo nawet nie kręcił a reszta działała. Plus kiedy chciałem odpalić na kable z sąsiadem nawet nie reagował
Rekomendowane odpowiedzi