kanu Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Witam Do tej pory jako użytkownik czarnego avanta B7 (którego niedługo będę sprzedawał), pozostając wierny marce, odmłodziłem stajnie. Zakupiłem w końcu B8, w sedanie produkcja październik 2012 modelowo 2013. Color silver couvee czy jak to tam się pisze... benzynka 1.8T w Q Cóż mogę powiedzieć, na razie nie wiele, ale 250km w trasie zrobiłem póki co tym autem i jestem happy. Sprawdzony przed zakupem, serwisowany w PL ASO, z realnym udokumentowanym przebiegiem ~85000km. Reszta opisu na dniach
barca8585 Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Witam Do tej pory jako użytkownik czarnego avanta B7 (którego niedługo będę sprzedawał), pozostając wierny marce, odmłodziłem stajnie. Zakupiłem w końcu B8, w sedanie produkcja październik 2012 modelowo 2013. Color silver couvee czy jak to tam się pisze... benzynka 1.8T w Q Cóż mogę powiedzieć, na razie nie wiele, ale 250km w trasie zrobiłem póki co tym autem i jestem happy. Sprawdzony przed zakupem, serwisowany w PL ASO, z realnym udokumentowanym przebiegiem ~85000km. Reszta opisu na dniach PS: nie patrzeć na burdel w garażu ładna dawaj więcej fot
liquid8p Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Graty auta, szkoda że w a5 nie wypuścili 1.8 TFSI z quattro.
kanu Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Opublikowano 24 Marca 2017 Mały update. Przejechałem już prawie 5000km od zakupu. Olej i filtr oleju zmieniony, filtr powietrza - warsztat DJ'a się znowu przydał Zmiany kosmetyczne z zakresu wizualnego: - LEDy oświetlenia wnętrza, bagażnika, drzwi - by Tomnik - LEDy w miejsce żarówek cofania (aliexpress) - LEDy w miejsce kierunkowskazów w przednich lampach (aliexpress) - dokodowane pare rzeczy z listy dostępnych kodowań B8 z forum Przedemną mały serwisik na wiosnę klimy - sprawdzenie nabicie i zmiana filtra kabinowego oraz dorzucę wkładkę w podszybiu To z pozytywów, a z negatywów jakiś $@#$@#$% zarysował mi drzwi kierowcy, zdzierając lakier tuż pod przetłoczeniem, skończy się to niestety zaprawką i przemalowaniem bo szrama spora... o dziwo bez wgniecenia. Nadal szukam kanapy (samego siedziska) pod isofix na tył bo żal mi ciąć tapicerkę... na razie mam mały patent i wpinam fotelik troszkę inaczej No i cieszę się nadal jazdą mimo, że żlopie więcej niż poprzednie 1.9TeDeI
Rekomendowane odpowiedzi