Karol Turek Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 Witam. W swoim audi nie posiadam subwoofera, chciałbym go zamontować ale nie wiem jak. Czy mógłby ktoś wytłumaczyć jak będzie wyglądać ten montaż oraz jak się ma ten sub z nieoryginalnym radiem od sony?Przykładowy zestaw:http://allegro.pl/subwoofer-subofer-wzmacniacz-audi-a4-b7-8e9035223d-i5580474855.htmlSłyszałem też, że kratka wentylacyjna trzeszczy jeśli ma się ten sub, może warto było by ją jakoś uszczelnić? Pomoc w zlokalizowaniu jej również była by przydatna Pozdrawiam
niebieski708 Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 Montujesz w tylne prawe nadkole. Zasilanie ciągniesz, potem sygnał z radia włączający antenę żeby włączyć wzmak suba. Z radia wyjściem line out sygnał z muzyką. Jesli nie masz line out to daj znać powiem co zrobić ? Jak masz trochę pojęcia i lubisz majsterkować to zrobisz coś co konkretniej pompuje niż te plastikowe pudełko ?
Karol Turek Opublikowano 19 Września 2016 Autor Opublikowano 19 Września 2016 Montujesz w tylne prawe nadkole. Zasilanie ciągniesz, potem sygnał z radia włączający antenę żeby włączyć wzmak suba. Z radia wyjściem line out sygnał z muzyką. Jesli nie masz line out to daj znać powiem co zrobić Jak masz trochę pojęcia i lubisz majsterkować to zrobisz coś co konkretniej pompuje niż te plastikowe pudełko co masz na myśli mówiąc o "czymś konkretniej pompującym"?
niebieski708 Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 O czymś co daje prawdziwy mocny czysty bas, a nie buczenie... ?
Karol Turek Opublikowano 25 Września 2016 Autor Opublikowano 25 Września 2016 O czymś co daje prawdziwy mocny czysty bas, a nie buczenie... Mógłbyś zarzucić jakimś przykładem?
niebieski708 Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Myślałem o wzmaku hifonics 4.1 i np wbudowanym subie w boczek na głośniku powerbass/alpine ?
Karol Turek Opublikowano 27 Września 2016 Autor Opublikowano 27 Września 2016 Myślałem o wzmaku hifonics 4.1 i np wbudowanym subie w boczek na głośniku powerbass/alpine da się w ten boczek wsadzić coś innego? Jak ma to wyglądać? Chodzi Ci o wymianę wzmacniacza i samego głośnika w oryginale?
niebieski708 Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 Chodzi o coś takiego ?http://a4-klub.pl/index.php?/topic/151215-all-b5-skromna-instalacja-w-moim-a4-avant/page-1
Rekomendowane odpowiedzi