Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czy to jest s-line wewnętrzny?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno zakupiłem a4 b7 avant 1.8t quattro bfb i do końca nie wiem czy mam pakiet s line wewnętrzny, bo dużo wskazuje ze jest, ale nie ma pakietu światło. Mam czarna podsufitke, dekory aluminiowe, kierownice trzyramienną ze skóra perforowana, gałkę zmiany biegów sline, fotele kubełkowe sport w pełnej elektryce i skórze. Ale brak pakietu światło? Czy takie zestawienie wychodziło? Czy to jakiś individualna wersja? Z zewnątrz zawieszenie 1be na kołach 17. Pozdrawiam

Opublikowano

tak to sline tez nie mam pakietu swiatło. każdy mógł sobie konfigurować tak naprawdę jak chciał

Opublikowano

slinie fotele były w pełnej skórze? A nie czasami tylko półskóry z materiałem speed?

Edytowane przez 3r4

Opublikowano

Może ktoś podokładał sobie te rzeczy :)

Opublikowano

slinie fotele były w pełnej skórze? A nie czasami tylko półskóry z materiałem speed?

Mało tego, mogły być kubły w materiale, pełnej skórze oraz skóra + speed.

Opublikowano

A listwy progowe jak otworzysz drzwi masz s line?

Na kierownicy eż bywały emblematy s lina

Edytowane przez Jaro959

Opublikowano

Mało tego, mogły być kubły w materiale, pełnej skórze oraz skóra + speed.

Sline to tylko skóra ze speedem, kubły z materiału czy skóry to fotele sporty

Kolego to nie jest sline

Listwy zwykłe,sline są z popielniczkami

Kierownica bez znaczka

Fotele sport

Zwykłe listwy progowe

Nie zmienia to faktu że środek fajnie skonfigurowany

Gałka też powinna być w perforowanej skórze

Opublikowano
  • Autor

no własnie widocznie szwajcar indywidualnie cos sobie dobierał, bo podsufitka czarna jest też i zawieszenie 1BE. Nigdzie nie mam znaczka S-Line a dużo rzeczy wskazywalo ze może to S-line. Trudno nie bede z tego powodu płakał choć pakiet swiatło to raczej powinien być standardem w takim aucie(dziwne bo mam podswietlane kratek nawiewów) :P I tak jest dobrze doposażone;)

Edytowane przez gayo_s

Opublikowano

Wyposażony jest fajnie,a co do lampek to za każdą trzeba dopłacić :facepalm:

Lampki samemu dołożysz :wink:

Opublikowano
Niedawno się o to pytałem i kol. turzol dał mi taką oto odpowiedź:

S line wewn

Sportfahrwerk

Aluminium-Gussräder wahlweise im

16-Speichen-, 9-Speichen-Stern-, 5-Speichen-Stern- oder

5-Parallelspeichen-Design in der Größe 7,5 J x 17 mit Reifen

235/45 R 17, S line Schriftzug auf Kühlergrill und auf den

hinteren Seitenschutzleisten, Sportsitze vorn in Stoff Strato

inklusive elektrischer Lendenwirbelstütze, S line Sportlederlenkrad

mit S line Emblem und Schalthebelknauf in Leder

gelocht, Handbremsgriff in Leder. Nicht kombinierbar mit dem S line Sportpaket plus

gegen Aufpreis Aluminium-Gussräder 7,5 J x 17 mit Reifen 235/45 R 17 im 9-Speichen-Design Audi exclusive (quattro GmbH)

gegen Aufpreis Aluminium-Gussräder 8 J x 18 Audi exclusive mit Reifen 235/40 R 18 im 9-Speichen-Design

oder im 5-Arm-Design (quattro GmbH)

wg. wujka google tłumaczy się to na PL tak:

sportowe zawieszenie

Obręcz koła aluminiowe albo w

16-ramienna gwiazda 9-ramienna gwiazda 5-ramienna lub

5-ramienne równoległe projektowanie rozmiar 7,5 J x 17 z oponami

235/45 R 17, S linia logo na osłonie chłodnicy oraz na

tylne listwy boczne, przednie fotele sportowe z tkaniny Strato

łącznie z podparciem lędźwiowym elektryczną, S Sports Line kierownica

z linią S godła oraz gałka dźwigni zmiany biegów

perforowany, uchwyt hamulca ręcznego w skórze. Nie łączyć z pakietem sportowym linii S Plus

płatny odlewane koła aluminiowe 7,5 J x 17 z oponami 235/45 R17 w projektowaniu 9-ramienne Audi exclusive (quattro GmbH)

płatny odlewane koła aluminiowe 8 J x 18 z oponami Audi ekskluzywny 235/40 R18 w projektowaniu 9-ramienne

lub 5-ramienna konstrukcja (quattro GmbH)

Opublikowano

wiadomo ze lepiej wygląda jak jest znaczek 'sline' :decayed: ale osobiście zamiast tego znaczka wolałbym el szyby z tyłu :grin:

Edytowane przez TOM3K

Opublikowano

Jest To indywidualna konfiguracja Auta :) niby S-line ale brakuje kilku pierdołów i znaczków żeby to tak nazwać

ale jest to lepszy środek niż nie jedno Audi :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Póki co posiadam jeszcze B7 2007 w wersji Sline PLUS, wychodzi to również w numerze VIN i mogę napisać co on zawiera:

zewnetrzny: zderzaki przód i tył, listwy na drzwi, lotka z tyłu, zawieszenie 1BE, to taka podstawa,

wewnetrzny: fotele i kanapa półskóry, kierownica i drażek zmiany biegów opisany i obszyty czerwoną nicią, czarna podsufitka, nakładki na progi, reszta to wybór zamawiającego wyposażenie

A i jeszcze przedni grill ze znaczkiem s line

Opublikowano

Panowie, a czy w B6 wychodziła kierownica ze znaczkiem S-line? Spotkałem się z taka parę razy na zdjęciach i zastanawiałem się czy to ori czy mod jakiś, u mnie mam 3-ramienną pikowaną kiere s-line i nie mam takiego znaczka.

Opublikowano

Wiesz tak jak pisałem wcześniej co do wyposażenia wnetrza to jest różnie, jak kto sobie zestroi, ale w B6 raczej kierownica nie miała znaczka, mogę sie mylić. Pamietam że B5 miało oznaczenie swoje ale B6 hmmmm....

Opublikowano

W B6 wychodziły kierownice ORI ze znaczkiem i bez

Opublikowano

W B6 wychodziły kierownice ORI ze znaczkiem i bez

To musi być to jakiś rarytas bo w realu nie spotkałem się jeszcze z taka kierownicą, za to na zdjęciach owszem, wiem, że S4 miało znaczek S4 na kierownicy.

Edytowane przez adrian242424

Opublikowano

Ja widzialem, nawet mialem kupic taka b6 co miala znaczek . Moze zalezy to od rocznika albo kraju pochodzenia. Ta co mialem kupic byla z Belgii styczen 2004r. ;)

Edytowane przez Marcinx52

Opublikowano

wiadomo ze lepiej wygląda jak jest znaczek 'sline' :decayed: ale osobiście zamiast tego znaczka wolałbym el szyby z tyłu :grin:

W czasie gdy szukałem dla siebie B6 1.8t avant z czarnym dachem, ponad 3/4 miało korby z tyłu... :facepalm:

Szukałem takiej z czarnym dachem, xenonami, fotelami sport i w Q (4 warunki konieczne) i większość miała ten sanacyjny korbotronic z tyłu. Masakra