Opublikowano 8 Października 201312 l Poszło na + a fajnie było to oglądać na żywo po czym powrót potwierdził że jest dużo lepiej na nowej skrzyni i silniku po korekcie, gratki
Opublikowano 8 Października 201312 l Autor To ktora korekta w koncu finalna? 192/413 ---------- Post dopisany at 08:11 ---------- Poprzedni post napisany at 08:10 ---------- Poszło na + a fajnie było to oglądać na żywo po czym powrót potwierdził że jest dużo lepiej na nowej skrzyni i silniku po korekcie, gratki Dzięki za towarzystwo
Opublikowano 8 Października 201312 l Autor Jak skrzynia na takim momencie ?? Skrzynia jest z 2.7TDI i póki co daje radę
Opublikowano 8 Października 201312 l Bariera 400Nm strzeliła .Gratki wyniku Żeby mój klekot miał ze 190 koni Trzeba myśleć bo wtryski padają
Opublikowano 8 Października 201312 l Tomasz graty mocy teraz tylko aby wszystko grało i sie nic nie psuło:wink:
Opublikowano 8 Października 201312 l ...no Tomuś, aby tylko bezawaryjnie, bo "ładne to jest":decayed:
Opublikowano 9 Października 201312 l Cześć mam pytanko jak ci się sprawuje multitronic? bo trochę tu poczytałem i generalnie opinie nie są za dobre... Mi akurat ta skrzynia podpasowała - jeździłem troche a6 multitronic 3.0tdi zrobioną na 310km i normalnie się zakochałem a sam będę sie przymierzał do zakupu a4 i myśle nad multi...
Opublikowano 9 Października 201312 l Autor Cześć mam pytanko jak ci się sprawuje multitronic? bo trochę tu poczytałem i generalnie opinie nie są za dobre... Mi akurat ta skrzynia podpasowała - jeździłem troche a6 multitronic 3.0tdi zrobioną na 310km i normalnie się zakochałem a sam będę sie przymierzał do zakupu a4 i myśle nad multi... To akurat był tiptonik. Multitronic to bdb skrzynia jeśli się o nią dba, modele montowane w B7 są już poprawione.
Opublikowano 9 Października 201312 l Cześć mam pytanko jak ci się sprawuje multitronic? bo trochę tu poczytałem i generalnie opinie nie są za dobre... Mi akurat ta skrzynia podpasowała - jeździłem troche a6 multitronic 3.0tdi zrobioną na 310km i normalnie się zakochałem a sam będę sie przymierzał do zakupu a4 i myśle nad multi... To akurat był tiptonik. Multitronic to bdb skrzynia jeśli się o nią dba, modele montowane w B7 są już poprawione. na 100% multi i fwd dziwna ta a6
Opublikowano 9 Października 201312 l Cześć mam pytanko jak ci się sprawuje multitronic? bo trochę tu poczytałem i generalnie opinie nie są za dobre... Mi akurat ta skrzynia podpasowała - jeździłem troche a6 multitronic 3.0tdi zrobioną na 310km i normalnie się zakochałem a sam będę sie przymierzał do zakupu a4 i myśle nad multi... To akurat był tiptonik. Multitronic to bdb skrzynia jeśli się o nią dba, modele montowane w B7 są już poprawione. na 100% multi i fwd dziwna ta a6 Niemozliwe... Moze 2.7tdi,ale wtedy pewnie cos kolo 230km.