Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Lusterka i ich niesymetryczna wielkość - wymiana na inne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podejzewam, ze nie jestem pierwsza i jedyna osoba, ktora drazni to, ze w B5 jedno lusterko jest mniejsze od drugiego :angry:

W ogole mi sie to nie podoba...

I tu rodzi sie pytanie, czy lusterka z RS4 B5 uda sie bez problemu zamontowac w zwyklej B5 tak zeby jedno bylo symetrycznej wielkosci do drugiego??

Przykladowo:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d1/Audi_RS4_B5_front.JPG

Ewentualnie jakies zamienniki - moze ktos kojarzy??

Od razu mowie, ze nie chce jakichs fikusnych lusterek z kierunkowskazami ala M3, itp...

To jest dla mnie wiocha pasujaca do calibry :wallbash: nie ublizajac wlascicielom :gwizdanie:

Opublikowano

Kup lewe orginał od anglika i będziesz miał dwa małe. Albo prawe i wtedy masz dwa duże :naughty:

Opublikowano

do tego dokup obudowe IN PRO i masz ala RS4 :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Kup lewe orginał od anglika i będziesz miał dwa małe. Albo prawe i wtedy masz dwa duże :naughty:

bardziej zalezaloby mi na wiekszym (wlasnie to male badziewie mnie drazni :kox:)

pomysl jak najbardziej na tak tylko teraz trzeba poszukac na jakiejs gieldzie bo na allegro nic takiego nie widze a na gielde chyba w niedziele sie wybiore poogladac jakies alumy :przebiegly:

Opublikowano

Nie jesteś też pierwszą osobą , która pisze takie tematy :szukaj:

Lustra od RS4 satynowe to kosztują ok 1400 zł . Kup od angola ..zamów tylko inne lustro .

Opublikowano
  • Autor

Kup od angola ..zamów tylko inne lustro .

o co chodzi z tym "innym lustrem"??

w angliku jest inny kąt zalamania??

Opublikowano

w angliku jest inny kąt zalamania??

Tak

Opublikowano
  • Autor

wiem co wiedziec chcialem...no to zamykac temat...

Opublikowano

co do znalezienia luster a4 z angola wpisz "a4 czesci". 3/4 aut sprzedawanych na czesci to angole :good:

Opublikowano

Założyciel tego postu ma tego samego nerwa co ja odnośnie lusterek. Beznadziejnie to wygląda tak jak w mercedesie tym starszym np 190 albo VW transporter. Też myśle nad zmianą właśnie na te większe. Logiczne jest żeby wziąć takowe od anglika.

Opublikowano

U nas kupisz nieoryginalne lusterka o równych wielkościach i nie wyglądają aż tak źle, minusem jest brak asferycznych szkieł... :thumbdown: . Trzeba znowu przekładki robić

Opublikowano

Ja też będę ten temat przerabiał, tylko że na wiosnę. Kupiłem w tamtym tygodniu prawe duże lusterko od anglika. Leży już u mnie w domu :wink4: A co ciekawe sprzedawca przez przypadek mi wysłał paczkę jeszcze raz. Także na poczcie jest do wybrania drugie duże prawe lusterko od anglika. Ktoś zainteresowany ? :naughty:

Opublikowano

Ja też będę ten temat przerabiał, tylko że na wiosnę. Kupiłem w tamtym tygodniu prawe duże lusterko od anglika. Leży już u mnie w domu :wink4: A co ciekawe sprzedawca przez przypadek mi wysłał paczkę jeszcze raz. Także na poczcie jest do wybrania drugie duże prawe lusterko od anglika. Ktoś zainteresowany ? :naughty:

Cena??

Opublikowano
  • Autor

ja niezaleznie od ceny!! hehe :kox:

Opublikowano

ja mam prawe lusterko od anglika i jest troche kicha bo praktycznie nie w niem nie widac a nie idze tego wyregulowac (nie moge ustawic tak zeby bylo widac tyl auta)

i slyszalem ze wymiana samego szkla nic nieda, bo wlasnie obudowa jest pod innym kontem

Opublikowano

to może być fakt w końcu to będzie dla kierowcy, więc kąt może mieć znaczenie

Opublikowano

ja mam prawe lusterko od anglika i jest troche kicha bo praktycznie nie w niem nie widac a nie idze tego wyregulowac (nie moge ustawic tak zeby bylo widac tyl auta)

i slyszalem ze wymiana samego szkla nic nieda, bo wlasnie obudowa jest pod innym kontem

Pytałem się ludzi co mają lusterko od anglika i po wymianie szkła podobno jest OK. Okaże się na wiosnę :tongue4: Co do tego lusterka to cena pewnie wyjdzie koło 100 PLN.

Opublikowano
  • Autor

Pytałem się ludzi co mają lusterko od anglika i po wymianie szkła podobno jest OK. Okaże się na wiosnę :tongue4: Co do tego lusterka to cena pewnie wyjdzie koło 100 PLN.

no to juz mow jak gdzie kiedy i w jaki sposob mozemy sie dogadac zeby takie lusterko trafilo w moje lapki :naughty:

Opublikowano

no to juz mow jak gdzie kiedy i w jaki sposob mozemy sie dogadac zeby takie lusterko trafilo w moje lapki :naughty:

Pisz na priva :wink4: