bizonek069 Opublikowano 24 Października 2017 Autor Opublikowano 24 Października 2017 Tak jak mówiłem, kolory każdemu pasują inne co do opon to są 225/40/18 i na takich obecnie jeździ mi się najlepiej a że samochód dużo jeździ to chcę mieć trochę komfortu mam jeszcze 215/35/18 ale była to tragedia na naszych drogach dlatego zdecydowałem się na zmianę kosztem wyglądu. Spasy wiem jakie są, ale ze względu na przeszłość auta ciężko jest to poprawić, może w przyszłym roku spróbuję coś z tym jeszcze zrobić. Ostatnio byłem w Zakopanem, wybrałem się z żoną na wycieczkę na Słowacką stronę tatr, udało się zrobić parę fotek
black4 Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 Witaj, B. ładne B5, fajne foty wyszły, Pozdrawiam
Mordeliuss Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 Mocno choruje na te felgi
bizonek069 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2018 Dawno już nic nie było, trzeba coś dodać, oprócz tego, że auto na setupie zimowym, cały czas jeździ, ostatnio wymieniony olej filtry itp. No i w końcu najważniejsze, udało się nareszcie wymienić przeklęty licznik jaeger na full fis vdo! Jedyne czego żałuje to to, że tak późno do tego doszło Teraz w planie ogarnięcie czujnika parkowania bo wyskakuje jakiś błąd zwarcia do masy i naprawienie klaksonu bo nie działa pomimo, że bezpiecznik sprawdzony i słychać cykający przekaźnik. Dalej zobaczymy na co pozwoli budżet bo w planach jest oklejanie dekorów, obszycie kierownicy, lepsze spasowanie zderzaków lub wymiana na zderzak s4, zmiana radia na jakieś z androidem, turbo hybryda i wiele wiele innych...
Rekomendowane odpowiedzi