Jacktdi99 Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 Witam serdecznie , panowie prosze o podpowiedz czy jak wykrece czujnik cisnienia klimatyzacji to czynnik mi ucieknie? audi b5 99lift kompletnie nie reaguje na przyciski klimatronika , podswietlenie dzała prawidłowo po wcisnieniu i wyłaczeniu ale tylko tyle pytam bo sa rozne sa u mnie zdania , klima nabita, sprawdzona , ale był remont, ponoc nic tam nie ruszali ,a mechanior twierdzi ze własnie ten czujnik mu wskazał komputer , wiec chce na podmianke włozyc nowy tak aby nie latac do kolejnego mechanika czy mozna wykrecac ? dzieki
carloss17 Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 tak możesz wykręcić nic nie ubędzie .
maciucha512 Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) tak możesz wykręcić nic nie ubędzie . A ja obstawiam, że jak wykręcisz czujnik ciśnienia to czynnik ucieknie. Jak zaczniesz odkręcać i usłyszysz syczenie to wiadomo, że ucieka. Edytowane 27 Września 2016 przez maciucha512
carloss17 Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) nic nie ucieknie wykręcałem go nie raz ... pod czujnikiem jest taki zaworek na zasadzie wentyla w kole Edytowane 27 Września 2016 przez carloss17
maciucha512 Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 nic nie ucieknie wykręcałem go nie raz ... pod czujnikiem jest taki zaworek na zasadzie wentyla w kole Czyli źle obstawiałem ależ przebiegła ta niemiecka technika
Jacktdi99 Opublikowano 30 Września 2016 Autor Opublikowano 30 Września 2016 (edytowane) mozna smiało odkrecac -klucz 27- faktycznie nie ucieknie czynnik,(chyba ze juz go tam nie mam) demontaz lampy i wszystko ładnie na tacy, niestety po podmiance na nowy czujnik nadal nie działa nic, wiec wkreciłem stary , całosc roboty max 15 min, na dniach bede wiedział wiecej, i opisze dziekuje za podpowiedz pozdr nie działa sprezarka bo cały czynnik uciekł przez przetarty waz, spora dziura nie wiem skad , poszukuje nowego weza temat zamkniety Edytowane 11 Listopada 2016 przez Jacktdi99
Rekomendowane odpowiedzi