Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Bicie przy hamowaniu silnikiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Mam identycznie :facepalm: wiesz co, niedługo zmieniam na letnie, które wyważałem bo kupiłem opony... Dam znać czy coś się zmieni

P.S. Masz też uczucie luzu gdy puszczasz szybko gaz np. przy 150 km/h ?

Edytowane przez Lastk

Opublikowano

Ja wymieniłem półosie i po problemie. Jedna to była jakimś chińskim zamiennikiem...

Opublikowano

Tak jak pisałem że winne sa polosie przegluby wew. Poszukać w dobrym stanie używek wymienić całe kompletne i problem u większości audiczek zniknie ? 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Mam identycznie :facepalm: wiesz co, niedługo zmieniam na letnie, które wyważałem bo kupiłem opony... Dam znać czy coś się zmieni
P.S. Masz też uczucie luzu gdy puszczasz szybko gaz np. przy 150 km/h ?

I co zmiana kół pomogła?
Opublikowano
  • Autor
14 godzin temu, RicS3 napisał:

I co zmiana kół pomogła?

Do 100 km/h jest o niebo lepiej. Na autostradzie nie miałem okazji sprawdzić. Wychodzi na to, że z zimówkami coś jest nie w porządku, może jakiś krawężnik kiedyś albo co... :hi:

Opublikowano
Do 100 km/h jest o niebo lepiej. Na autostradzie nie miałem okazji sprawdzić. Wychodzi na to, że z zimówkami coś jest nie w porządku, może jakiś krawężnik kiedyś albo co... :hi:

Jakbyś dał radę gdzieś audi przegonić to byłoby fajnie bo jestem ciekawy. Sam zauważyłem bicie opon góra dół i zastanawiam się czy mogą powodować takie drgania.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor
Dnia 20.03.2017 o 07:29, RicS3 napisał:

Jakbyś dał radę gdzieś audi przegonić to byłoby fajnie bo jestem ciekawy. Sam zauważyłem bicie opon góra dół i zastanawiam się czy mogą powodować takie drgania.

Hej, potwierdzam. Na letnich jest wszystko w porządku. Między 100 a 160 nie ma już żadnego bicia :hi:

Opublikowano

Last rozwiazales problem z luzem podczas puszczania gazu oraz gwaltownego dodawania bo widze ze z tym tez miales problem.

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, kubabkb napisał:

Last rozwiazales problem z luzem podczas puszczania gazu oraz gwaltownego dodawania bo widze ze z tym tez miales problem.

Hej, niestety ten luz przy puszczaniu gazu pozostał... :hi:

Opublikowano

pytalem poniewaz mam to samo i wydaje mi sie ze albo przyczyna sa poduszki slinika lub przegub wewnetrzny.

Opublikowano
  • Autor

Jedno i drugie to dobry trop ale ja bym dorzucil jeszcze skrzynie biegow (łożyska lub zebatki). 

Przeguby wew mam oryginalne a z poduszek to wymieniałem przednią przy chłodnicy oraz skrzyni biegów :wink:

Edytowane przez Lastk