Opublikowano 3 Listopada 20169 l Fajnie sie zaczyna, Ty dzwon, TOM3K też dzwon, u mnie awaria.............. Współczuje Progi całe ?
Opublikowano 3 Listopada 20169 l Autor Że tak powiem uja było dzisiaj widać jak się już policja rozjechała itp... Wyglądały na całe, ale wiesz jak jest. Auto stoi w garażu i będzie tam stało póki w sobotę nie ruszę się na warsztat i nie pooglądam auta dokładnie...
Opublikowano 3 Listopada 20169 l Dramat jakiś. Moją miał dzisiaj oglądać rzeczoznawca ale chyba go nie było bo zero info od Audi. A czekam jeszcze na drugiego od radia, który strasznie przeciąga.
Opublikowano 4 Listopada 20169 l Autor Ja dzisiaj będę dzwonił do ubezpieczyciela sprawcy w celu umówienia się z rzeczoznawcą na wycenę szkód... Będę informował Was w miarę możliwości o przebiegu sprawy. Trzymajcie kciuki...
Opublikowano 4 Listopada 20169 l do mnie serwisant powiedział zebym brał kasę i kupił części s polsce bo to sam mogę zrobić ale jak mam się w to bawić to wolę mieć poprostu auto zrobione
Opublikowano 5 Listopada 20169 l Autor Info z dzisiaj: rzeczoznawca z OC sprawcy będzie w środę........
Opublikowano 15 Listopada 20169 l Za***isty masz ten wydech. Gdzieś tam parę razy na mieście słyszałem. Nawet pod dupe nie zdążyłem podjechać bo te 600 niuta zawija asfalt Edytowane 15 Listopada 20169 l przez uszol
Opublikowano 16 Listopada 20169 l Autor A dzięki Mateusz Jest dobrze, moment robi robotę. Czekam na zakończenie sytuacji z kolizją i już planowane parę rzeczy do auta głównie tłusty serwis i mnóstwo rzeczy do zrobienia będzie żeby później tylko "zaspawać" maskę i się nie interesować! A jak zostanie trochę grosza to dorzucę jeszcze kilka KM i NM...
Opublikowano 16 Listopada 20169 l później tylko "zaspawać" maskę i się nie interesować! Bo to tak jest, im czesciej tam zagladasz tym czesciej sie psuje Edytowane 16 Listopada 20169 l przez uszol
Opublikowano 3 Grudnia 20169 l Autor Ok, przed pokazaniem całości prac wykonanych i które jeszcze będą trwały przez najbliższe dwa tygodnie małe spy photo... Zapowiedź (bardzo) dużego serwisu dzik Dzisiaj autko odebrane, a zrobione było: - PDC przód, - Ściszanie radia po włączeniu PDC, - Przyciski konsoli w chromie, - Spryski mgiełkowe, - Wymiana MCE na wersję max, - LEDy w rejestrację. kaju Foto: Edytowane 3 Grudnia 20169 l przez pksmlody
Opublikowano 3 Grudnia 20169 l Autor Kolego mozesz zrobic dokladniejsze zdj tych ledow ?? Może jutro coś cyknę lepszym aparatem jak znajdę chwilę. Fajnie że zrobiona Dzięki. A co u Ciebie? Opowiadaj!
Opublikowano 3 Grudnia 20169 l Czekam i się już wkurwiam lekko, ale moze po weekendzie odbiore to napisze co i jak gdy bede juz pewny że naprawa zakończona.....
Opublikowano 4 Grudnia 20169 l Autor Leszek Twoje nerwy mnie nie dziwią, troszkę już to trwa... Będzie dobrze ziom Dzisiaj wieczorem wrzucę fotę gratów na jutrzejszy serwis Ok, obiecane zdjęcie: Jutro do warsztatu, a oprócz załączonych na zdjęciu rzeczy, w aucie będzie jeszcze zrobione parę innych. Stay tuned.
Opublikowano 5 Grudnia 20169 l Autor Fajnie, że już auto ogarnięte po kolizji Dzięki, też się cieszę Właśnie wróciłem z 300km wycieczki do warsztatu. Auto zostawione. Pierwsza wstępna diagnoza odbyła się na miejscu. Troszkę będzie "rzeźbienia" W miarę możliwości będę updatował temat