Opublikowano 5 Grudnia 20169 l Autor Mateusz Ty gamoniu przecież widzisz na zdjęciu wyżej że auto jest gotowe... teraz idzie grubsza mechanika a auto pojechało do Graftech service w Grodzisku Mazowieckim. Edytowane 5 Grudnia 20169 l przez pksmlody
Opublikowano 5 Grudnia 20169 l Aaa sory w robocie jestem i fotek nie widze bo tu hostingi poblokowane na służbowym A z ciekawości gdzie robiłeś blacharke u nas w oleśnicy? Edytowane 5 Grudnia 20169 l przez uszol
Opublikowano 13 Grudnia 20169 l Autor Mam ogarniętego kuzyna Dzisiaj samochód odebrany z Graftech GTS Service, w aucie zrobione/wymienione: - Kompletny rozrząd, - Kompleksowe uszczelnienie silnika, - Wymiana uszczelek pod wtryskiwaczami, - Wymiana paska wielorowkowego + rolka, - Wymiana prawidłowych uszczelek / pierścieni od turbo, - Wymiana oleju + wszystkich filtrów, - Wymiana oleju w skrzyni biegów, - Wymiana oleju w tylny dyfrze / inspekcja quattro, - Wymiana płynu chłodzącego, - Wymiana płynu hamulcowego, - Wymiana płynu od wspomagania, - Wymiana węży i wężyków różnego rodzaju (jestem zbyt zmęczony żeby to opisać ) - Wymiana śrub i śrubek i ich prawidłowego przykręcenie (patrz j/w ) - i pewnie jeszcze mnóstwo rzeczy o których zapomniałem. Zdjęcia wkrótce. Peace.
Opublikowano 14 Grudnia 20169 l Witaj! No to od groma roboty zrobione! Jaki szacunkowy koszt takiego service'u? Oby wszystko hulało długo bezawaryjnie! Pozdrawiam!
Opublikowano 14 Grudnia 20169 l Autor A więc tak, co było zrobione zgodnie z wykazem: Szacunkowy koszt... Spory :decayed:
Opublikowano 14 Grudnia 20169 l A więc tak, co było zrobione zgodnie z wykazem: Szacunkowy koszt... Spory :decayed: Czasem dobrze mieć stłuczke nie ?
Opublikowano 14 Grudnia 20169 l pksmlody ty u nich naprawiałeś audi czy jakiegoś francuza? pytam bo olej lhm to jest do "zawieszeń" w fr furkach i jest on zielony, ale nie wydaje mi się żeby miał normy do vag
Opublikowano 14 Grudnia 20169 l Autor Mateusz +1. LHM do wspomagania. No tak już wyszło I dodam, że albo to efekt placebo, albo po tym serwisie - na tych częściach, olejach, itp, itd, wydaje mi się że auto "kulturalniej" pracuje. Edytowane 14 Grudnia 20169 l przez pksmlody
Opublikowano 14 Grudnia 20169 l Nowy rozrząd to nie ma co się dziwić, można by przyjąć że stan fabryka w tym momencie to i musi cykać jak szwajcarski zegarek
Opublikowano 18 Lutego 20179 l Autor Ok, żeby nie było że nic się nie dzieje... Auto dalej czeka na mycie I poza tym, 15.02.2017r Audiczka dostała lusterka 14pin z fotochromem, blendy od A6C6 led i moduł od kkam'a. Wszystko działa, współgra z CLH, tilt po wrzuceniu biegu wstecznego, oraz automatyczne ściszanie się radia. A tak to wygląda: Edytowane 18 Lutego 20179 l przez pksmlody
Opublikowano 6 Marca 20179 l Autor 06.03.2017 Prawe łożysko przód powiedziało KONIEC, więc szybka paczka od dzika ( ) i auto stoi u mechanika, jutro odbiór. A takiego oto "kwiatka" pozostawił mi ktoś uprzejmy na parkingu jednego z większych, sieciowych marketów... A tym będę się zajmował w okolicach maja, jak będzie więcej czasu... Na pewno wrócę do tego posta i pokażę rezultaty.
Opublikowano 6 Marca 20179 l Autor Kuzyna mam na miejscu w mieście, tylko tak jak mówię, na razie inne priorytety i plany (też z autem), a to w okolicach maja ^^