Opublikowano 5 Października 20169 l Autor Właśnie Valeo miałem przed zakupem obecncych BOSCHow, i nie byłem zadowolony. Nie wiem jak u Was, ale zajebi... szybko się zużyły.
Opublikowano 5 Października 20169 l Z tym szybkim zużyciem może masz rację bo mi też szybko padły , teraz mam oryginalne i jest ok . Edytowane 5 Października 20169 l przez marcinch001
Opublikowano 5 Października 20169 l Właśnie Valeo miałem przed zakupem obecncych BOSCHow, i nie byłem zadowolony. Nie wiem jak u Was, ale zajebi... szybko się zużyły. Potwierdzam, Bosch 2 lata, Valeo 3 miesiące
Opublikowano 5 Października 20169 l Piękna czwóreczkaa! z ciekawosci jaki koszt swiecacych dekorów?Szerokosci!
Opublikowano 12 Października 20169 l Autor thefast że się podoba. z ciekawosci jaki koszt swiecacych dekorów? pisz PW do Kaju 12.10.2016r. Dzisiaj założone koła zimowe: Opony to Nokian WR D4 215/55/16. Kupione nówki w zeszłym sezonie, teraz będą drugi sezon na aucie. Edytowane 12 Października 20169 l przez pksmlody
Opublikowano 12 Października 20169 l Witajcie! Też niestety potwierdzam Valeo po 3 miesiącach do niczego.... Pozdrawiam!
Opublikowano 24 Października 20169 l Autor Ok, z nowości: - Oświetlenie rejestracji LED - Oświetlenie wnętrza LED (czekam na odpowiedź od bidzio kiedy znajdzie czas i wpada z miejsca!) - MCE z końcówką N - Spryski mgiełkowe grzane - Przyciski konsoli pod PDC w chromie !!!! - Zderzak przód S-Line pod PDC już się właśnie pomalował - z dokładką CUPRA oklejoną carbonem - W domu u rodziców leżą też soczewki z B8 lift - W drodze gałka z B8 S-line Teraz wszystko składać do kupy... Dziś (24.10.2016r.) czarnulka oddana do lakiernika: 1. Poprawienie rantu nadkola: 2. Poprawienie tylnego lewego błotnika - ktoś uprzejmy na parkingu zawadził wózkiem ... : W tym miejscu chcę zaznaczyć, że podczas zakupu auta wiedziałem że jest jakaś mała ingerencja blacharska, miejsce które ona obejmuje (+/-) zaznaczone na foto: + BONUSY zderzaka: 1. 2. Pozdro Edytowane 23 Października 20169 l przez pksmlody
Opublikowano 25 Października 20169 l Autor 25.10.2016r: - Poprawki lakiernicze skończone. - Zderzak pod PDC S-line przód na miejscu, wraz z dokładką CUPRA w carbonie: 1. 2.
Opublikowano 25 Października 20169 l Witaj, Kawał dobrej roboty! PS. pomaluj chrom "łyżwy" w lampach w czerń i wywal pomarańczowy kierunek. Pozdrawiam!
Opublikowano 25 Października 20169 l Swietna robota. Jaki koszt oklejenia dokladki? To jest grill s line czy s4? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 25 Października 20169 l Swietna robota. Jaki koszt oklejenia dokladki? To jest grill s line czy s4? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Grill S-line, taki jak Twój, dokładka 160zl Zajebałem się, myślałem że pytasz o koszt dokładki ...............
Opublikowano 25 Października 20169 l Swietna robota. Jaki koszt oklejenia dokladki? To jest grill s line czy s4? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Grill S-line, taki jak Twój, dokładka 160zlZajebałem się, myślałem że pytasz o koszt dokładki ............... Jakos inaczej wyglada ten grill Dokladka to wiem ile, bo mam Tylko u mnie carbon to pasuje jak biale skarpetki do czarnego garnituru
Opublikowano 25 Października 20169 l No widzę własnie że już masz ją u siebie, Ty Karol za dużo nie kombinuj, jak chcesz zmienić przód i żeby to dobrze wyglądało to albo zrób go na czarno albo pakuj RS lub S4
Opublikowano 25 Października 20169 l Autor Witaj,Kawał dobrej roboty!PS. pomaluj chrom "łyżwy" w lampach w czerń i wywal pomarańczowy kierunek. Dzięki! Lamp na razie nie ruszam, bo kto wie, może kiedyś BIX się będzie skręcał... Swietna robota. Jaki koszt oklejenia dokladki? To jest grill s line czy s4? Podziękował. Okładka doklejana w http://artgrafcars.pl/- koszt ok. 200zł. W tej samej firmie oklejałem też chromy wokół szyb - profi robota, polecam wszem i wobec.
Opublikowano 25 Października 20169 l Super sprawa to oklejanie chromów wokół szyb, mega alternatywa dla bawienia się w ściąganie tego fizycznie i zakładanie czarnych.........
Opublikowano 30 Października 20169 l Autor 30.10.2016r: - Wnętrze LED + Ambiente by bidzio1 Foty robione kalkulatorem, sorry!
Opublikowano 2 Listopada 20169 l Ciekawe mody i wszystko na + Tylko nie pisz proszę że coś oklejasz w carbon, bo że coś ma wzór a'la carbon to jeszcze sporo brakuje żeby to chociaż przypominało włókno węglowe.
Opublikowano 3 Listopada 20169 l Autor Dzik jest dobry Ale zdrapuj to lustro z szyb Nie ma jak Panie! Inaczej też to wygląda na żywo niż na zdjęciach, imo lepiej A więc stało się... Dzisiaj 03.11.2016r. jeden życzliwy Pan nie zauważył mojej żony jadącej drogą z pierwszeństwem, czego efekt: Jak doszedłem na miejsce myślałem że się zapłaczę... :cry: :cry: Ilość użytych słów na k, chu, itp niezliczona... Teraz cała procedura z ubezpieczalniami, odszkodowaniami itp itd... Jednym słowem - DRAMAT PS. Szukam drzwi przód + tył i listew, jakby ktoś miał to proszę o wiadomość... PS2. Wszystkie porady związane z likwidacją szkód / otrzymania zwrotu z ubezpieczenia mile widziane... Edytowane 3 Listopada 20169 l przez pksmlody