Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Elektryczne szyby nie działają

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,wczoraj cos sie stalo z regulacja przednich szyb elektrycznych / z tylu mam korby /,nie moge otwierac szyby od strony kierowcy a szybe od pasazara mozna otworzyc tylko od kierowcy.Jaka moze byc przyczyna ???? :mysli:

Opublikowano

Padało?

Opublikowano
  • Autor

nie padało,jak była deszczowa pogoda nie mialem problemow ale auto parkuje pod chmurka :confused4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Bezpieczniki ok,polaczenia na drzwiach ok.przesmarowane,nie sprawdzalem jeszcze modulu komfortu mysle,ze moze tam jest jakis problem ???? Pozdrawiam i czekam na jakies info. :hi:

Opublikowano

A nic a nic się nie rusza> ? może mechanizm się rozwalił albo linka :)

Opublikowano
  • Autor

Szyba od kierowcy nie dziala wcale a od pasazera dziala ale tylko przyciskiem od kierowcy,mysle ze mechanizmy sa ok bo caly czas dzialalo bez problemow a problem chyba tkwi w elektryce - tak mysle ale moge sie mylic :mysli:

Opublikowano

Szyba od kierowcy nie dziala wcale a od pasazera dziala ale tylko przyciskiem od kierowcy,mysle ze mechanizmy sa ok bo caly czas dzialalo bez problemow a problem chyba tkwi w elektryce - tak mysle ale moge sie mylic :mysli:

ja tak mialem tylko od strony pasazera nie dzialalo.Zmienilem slizgi ktore prowadza szybke po ramce i bylo ok.(byly polamane).

za drugim razem linka sie zakrecila na mechanizmach :kwasny: wymienilem cala rame razem z szyba, slizgami i tez jest ok :> samej linki sie nie oplaca, za duzo roboty, a tak tylko zamieniasz i po sprawie.

Opublikowano
  • Autor

W poniedzialek biore sie za ogledziny moich mechanizmow bo jak na razie nie mialem kiedy sie za to wziac,moze faktycznie tam jest problem.Dzieki za podpowiedzi :hi:

Opublikowano

W poniedzialek biore sie za ogledziny moich mechanizmow bo jak na razie nie mialem kiedy sie za to wziac,moze faktycznie tam jest problem.Dzieki za podpowiedzi :hi:

Przed zmianą ślizgów jak rozebrałem boczek ukazał mi się widok szyby zamocowanej na opaskach zaciskowych :shocked:dlatego nie działało :shocked:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

no i jak Zibi naprawiłeś temat tej szyby?

Ja mam to samo, nie działa mi tylko szyba od kierowcy, wszystkie inne są OK. Co jest?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

no i jak Zibi naprawiłeś temat tej szyby?

Ja mam to samo, nie działa mi tylko szyba od kierowcy, wszystkie inne są OK. Co jest?

Niestety nadal mam ta usterke i jak na razie brak pomyslu,dolaczylem sie do innego watku moze cos ci to pomoze. http://www.a4-klub.pl/smf/b6_awx_nie_dziala_sterowanie_elektrycznych_szyb-t61032.0.html[br]Dopisany: 13 Luty 2009, 09:39_________________________________________________ Wreszcie usterka usunieta :thumbup: Temat mozna zamknac,jest rozwiazanie tego problemu na w/w linku. :good: Pozdrawiam