jabolsb Opublikowano 18 Grudnia 2008 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Witam jedzie do mnie nawigacja z irlandii, chce zapytać, jak zrobic zeby jesli sie oczywiscie da była w jezyku polskim, w opcjach jesli nie bedzie, to czy jest mozliwosci wgrania? i co z mapami? bo pewnie polski nie będzie? prosze o pomoc. dzieki
adamq Opublikowano 18 Grudnia 2008 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Znowu ja Daj mi znać, siedzę trochę w temacie
radi Opublikowano 18 Grudnia 2008 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Ja mam nawigacje z Irlandii! Jezyk polski to chyba teraz w kazdej juz jest,czy gorsza czy lepsza,a jezeli chodzi o mapy to tez zalezy od modelu i firmy,ale z mapami niema problemu zawsze mozna nagrac Auto Mape europy na karte pamieci i bedzie smigac
jabolsb Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2008 Mistrzu wiesz, mi zalezy na dokładnej polsce, bo europy nie bede zwiedzać, masz może jakieś zródło?
radi Opublikowano 18 Grudnia 2008 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Auto Mape europy wraz z mapą polski do swojego GPSa MIO C 720 sciagnolem z Rapidshera,mapa polski zajmuje jakies 200mb,a mapa europy jakies 1,5gb,poszukaj na google,a napewno znajdziesz!
Rekomendowane odpowiedzi