jezdzik11 Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Witam Mam pytanie. Obecnie moje Audi A4 b8 2009 jeździ na oryginalnych felgach 17 cali i oponach 225/50/r17 chciałbym kupić felgi oraz zimowe opony. proszę o poradę czy mają być to felgi 17 czy 16 cali no i jakie musi być te nieszczęsne ET auto nie jest obniżane nic nie było kombinowane.
Fido Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Proponuję najpierw poczytać,potem zadawać pytania. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/257198-temat-odnosnie-kol-do-b8/
jezdzik11 Opublikowano 4 Października 2016 Autor Opublikowano 4 Października 2016 Dziękuje Jestem w klubie od wczoraj i jeszcze nie udało mi sie przeczytać wszystkich wypowiedzi Ale dziękuje za pomoc Starannie przeczytałem Twój link Niestety nie wyszukałem potrzebnych informacji. Mało piszę się o oponach i felgach na zimę. Chciałbym tylko wiedzieć jakich felg masz szukać 17 czy 16 i z jakim ET Dzięki za pomoc Proponuję najpierw poczytać,potem zadawać pytania. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/257198-temat-odnosnie-kol-do-b8/ Starannie przeczytałem Twój link Niestety nie wyszukałem potrzebnych informacji. Mało piszę się o oponach i felgach na zimę. Chciałbym tylko wiedzieć jakich felg masz szukać 17 czy 16 i z jakim ET Dzięki za pomoc
Fido Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Chciałbym tylko wiedzieć jakich felg masz szukać 17 czy 16 i z jakim ET Ja akurat nie szukam, to Ty szukasz. Podesłałem linka tylko bo nie interesuję się B8 stąd mała wiedza moja na ten temat. Propozycja moja to tylko propozycja, bez złośliwości.
MAT1000 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Masz 17" , więc zdejmij koło zobacz parametry i jak takie odsadzenie pasuje Tobie wizualnie to szukaj o tych samych parametrach felg na zimę.Letnie masz 225/50/17 to i zimówki też takie kup i problem z głowy.
jezdzik11 Opublikowano 6 Października 2016 Autor Opublikowano 6 Października 2016 Masz 17" , więc zdejmij koło zobacz parametry i jak takie odsadzenie pasuje Tobie wizualnie to szukaj o tych samych parametrach felg na zimę. Letnie masz 225/50/17 to i zimówki też takie kup i problem z głowy. dzięki za odpowiedź Już wcześniej tak zrobiłem i znam parametry moich kół. Chciałbym zasięgnąć opinii czy lepiej nie kupić 16 cali na zimę czy 17 cali ?
nitroo Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Zależy od Ciebie, ile masz kasy.
MAT1000 Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Popatrz się na B8 i zastanów się czy chcesz ją skrzywdzić tak malutkim kołem jak 16" 17" wydaje się dość małym kołem przy tak sporej oponie.
Rekomendowane odpowiedzi