Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] A6/S6 2.7 BiTurbo + chip = 300 KM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto moje nowe autko.Wkoncu z wymarzonym silnikiem tylko szkoda ze nie A4 :confused4:

228868683db6f811med.jpg

d19560ec6178fee4med.jpg

c3d5bb98a94bb363med.jpg

8e2b70bbcefa314amed.jpg

af17b7f8ffe5dbe3med.jpg

Troche nowych fotek i autko w wydaniu weselnym :)

Opublikowano

Dlaczego Ci jedna lampa paruje ? :wink4:

Opublikowano

Szkoda ze nie masz wiecej fotek :gwizdanie:

napisz coś wiecej co to za chips jest w nim skoro seria zdajesie ma 230 KM w A6 tak ?

Widze że maska przednia poliftowa jest :decayed:

Opublikowano
  • Autor

bo jest nieszczelna...A co do chip-a to musze zobaczyc na tym wydruku gdzie bylo robione bo taka juz kupilem i jeszcze sie tym nie interesowalem :)[br]Dopisany: 19 Grudzień 2008, 16:29_________________________________________________Dokladnie zostala wymieniona dla wygladu

Opublikowano

Ładna A6. Szkoda że nie po lifcie, ale silnik chyba nadrabia tę niedogodność :kox:

Opublikowano

własnie widząc te zdjęcia nasuwa mi sie teoria.

wszystkie auta jakie widziałem z 2,7bit (a4 i a6) mają zaparowany prawy klosz, co jest nie tak??

przeciez wszystkie nie są bite z prawej strony, a może??:D

Opublikowano
  • Autor

Byl polamany uchwyt od lampy i plastik tak pekl ze nawet jak ja pokleilem to nadal paruje i mam z tym problem bo nie wiem juz czym mam ja uszczelnic

Opublikowano

jestem coraz bliższy zmiany mojej A4 na podoną A6 2.7 bi (mam na oku kilka egzemplarzy) z manualną skrzynią , w związku z tym czy ktoś wie jak rozpoznać wersję z 230 KM silnikiem a 250 KM , ta mocniejsza była dostępna bodajże od 2000 roku ale wydaje mi się , że przez krótki czas były produkowane równocześnie . Chce być pewny , a nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat, jak kupować to oczywiście mocniejszą wersję , a przy okazji jak spalanie wygląda , chociaż tym się nie kieruje ale jestem ciekaw

Opublikowano

jestem coraz bliższy zmiany mojej A4 na podoną A6 2.7 bi (mam na oku kilka egzemplarzy) z manualną skrzynią , w związku z tym czy ktoś wie jak rozpoznać wersję z 230 KM silnikiem a 250 KM , ta mocniejsza była dostępna bodajże od 2000 roku ale wydaje mi się , że przez krótki czas były produkowane równocześnie . Chce być pewny , a nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat, jak kupować to oczywiście mocniejszą wersję , a przy okazji jak spalanie wygląda , chociaż tym się nie kieruje ale jestem ciekaw

sugerując się etką można stwierdzić, że 230-ki były produkowane do 05.01 a 250-ki dopiero od 07.02

8e590641c2179ec6.jpg

co do spalania tu masz dane przykładowe

http://www.motofakty.pl/testy_i_porownania/dane_techniczne/?marka=760&model=444&typ=13105

Opublikowano

dobre autko :th: i szczerze mówiac to tez myśle o takim za kilka lat bo narazie to nie mam funduszy na takie cudo :)

Opublikowano

na tej stronce , podane są jeszcze inne daty :D , ale nic mi nie pasuje bo widziałem kilka 2.7 bi z 1999 roku , według danych silniki dostępne od 2000 roku , hmm coś tu niegra

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wersja 230KM była w przed liftowych

a 250KM w po liftowych.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Dorzucilem kilka nowych fotek patrzcie i oceniajcie :)

Opublikowano

Jedyny sluszny silnik, naped... tylko ta buda :decayed:

Dobrze, ze masz ta mini lotke bo mi tyl tych A6 wcale nie podchodzi a lotka niweluje kraglosci ;)

Ten czarny grill planujesz wymienic? :gwizdanie:

No nic, gratki! :hi:

Opublikowano

śliczna mmmm i ta moc

Opublikowano

Kratki halogenów nie potrzebnie w kolor poszły :sick3:

Opublikowano

właśnie jest bardzo dobrze jeśli chodzi o te kratki... masz grill bez chromu to wywal chrom wokół szyb wrzuć taki czarny, żeby się z grillem zgrał i będzie pięknie... w sumie to rozwiązanie bardziej pasuje pod biały kolor ale przy srebrnym też ładnie wygląda...

szkoda, że nie po lifcie... ale zegarki i kilka rzeczy można wymienić przecież...

Bardzo ładna A6

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

bo jest nieszczelna...A co do chip-a to musze zobaczyc na tym wydruku gdzie bylo robione bo taka juz kupilem i jeszcze sie tym nie interesowalem :)[br]Dopisany: 19 Grudzień 2008, 16:29_________________________________________________Dokladnie zostala wymieniona dla wygladu

jak na mój gust i wiedze w kategori A6 (handluje cześciami tylko A6 C5) to nie tylko maska jest wymieniona "dla wyglądu" wymienione sa również lampy, zderzak i błotniki. Inaczej mówiąć cały przód jest po lifcie. 2.7T maja to do siebie ze nie widziałem ani jednej nie bitej. :)

Co do parującej lampy proponuje rozkleić i ponownie skleic na gorąco w tym samym kleju który był w lampie - mocno docisnąć i nie bedzie parowac!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

daj zdjęcia sionika bo śmiem twierdzić, że nie masz 2.7 BT bo nie pokazałeś tego, ani wykreu :thumbdown:

Pokaż to się zamknę :naughty:

Opublikowano

daj zdjęcia sionika bo śmiem twierdzić, że nie masz 2.7 BT bo nie pokazałeś tego, ani wykreu :thumbdown:

Pokaż to się zamknę :naughty:

a czemu tak twierdzisz? jestes jasnowidzem, czy poprostu zazdroscisz?